Ziarnica.pl
← Wróć do działu Ogólne
Ogólne

Ostateczna diagnoza

Autor: Infnity • 15.11.2012 23:09 • 7 odpowiedzi

Infnity

15.11.2012 23:09

Odpowiedz
No ja niestety oficjalnie dołączam do grona chorych, dzisiaj mi to potwierdził PET, ogólnie nastawienie dobre, stadium choroby II, guz śródpiersia 12/7 cm, od przyszłego tygodnia chemia, 6 cykli. Ogólnie strona mi dużo pomogła, dużo poczytałem. Podziwiam naprawdę was tu wszystkich za siłę i wytrwałość, mam nadzieję ze dam rade.

Pozdrawiam! Mam nadzieje, że niedługo wrzucę fotki do działu "ozdrowieńcy"

INES

16.11.2012 07:31

Odpowiedz

Infnity - powodzenia i dużo siły. Klata do przodu!

Aga71

16.11.2012 07:36

Odpowiedz

Pozdrawiam! Mam nadzieje, że niedługo wrzucę fotki do działu "ozdrowieńcy"

No, i tak trzymaj:-), będzie dobrze, dasz radę, jako i my daliśmy i dajemy cały czas mimo różnych jaj dziejących się podczas leczenia i po nim. To normalka:-). Trzeba zacisnąć pośladki i byle do wiosny w Twoim przypadku:-)

Gizmo

16.11.2012 07:51

Odpowiedz

Witaj:) ja też trzymam kciuki za Twoją walkę. Nastawienie to połowa sukcesu, wiem bo sama przeszłam różne etapy podczas leczenia także masz już bardzo dobry start z takim pozytywnym myśleniem. Byle do wiosny:)

Lena

17.11.2012 11:43

Odpowiedz

O 08:51, dnia 2012-11-16 Gizmo napisał(-a):

Witaj:) ja też trzymam kciuki za Twoją walkę. Nastawienie to połowa sukcesu, wiem bo sama przeszłam różne etapy podczas leczenia także masz już bardzo dobry start z takim pozytywnym myśleniem. Byle do wiosny:)

Witaj! Ja mam też II i do tego AX czyli bez objawów ogólnych, ale z dużym guzem śródpiersia (8x8x6 w pecie). 6 cykli w planie. Na razie po pierwszym wlewie, który zniosłam bez problemów. Pracuję i mam pozytywne nastawienie!

infinitu

19.11.2012 21:28

Odpowiedz

O 12:43, dnia 2012-11-17 Lena napisał(-a):

O 08:51, dnia 2012-11-16 Gizmo napisał(-a):

Witaj! Ja mam też II i do tego AX czyli bez objawów ogólnych, ale z dużym guzem śródpiersia (8x8x6 w pecie). 6 cykli w planie. Na razie po pierwszym wlewie, który zniosłam bez problemów. Pracuję i mam pozytywne nastawienie!

Dopiero odpisuje bo byłem na weekend w górach, zrelaksować się przed leczeniem:) mój guz to 13x7 wiec jeszcze gorzej. Słuchajcie mam pytanie czy pobranie szpiku kostnego z kręgosłupa idzie wytrzymać? Bo z klatki piersiowej miałem 5 lat temu i nigdy nie zapomnę tamtego bólu. Jak to u was wyglądało?

Nessa

19.11.2012 22:37

Odpowiedz

nie miałam z klatki, ale ból z biodra tylko trochę już pamiętam :) jakby mi kazali teraz to bym poszła bez strachu raczej ;p

Lena

20.11.2012 12:05

Odpowiedz

O 23:37, dnia 2012-11-19 Nessa napisał(-a):

nie miałam z klatki, ale ból z biodra tylko trochę już pamiętam :) jakby mi kazali teraz to bym poszła bez strachu raczej ;p

Mnie trepanobiopsja wogóle nie bolała. Tylko znieczulenie odrobinę.