Ziarnica.pl
Baza wiedzy
Kalendarz
Tu jesteśmy
Galerie
Anegdoty
Forum
Historie
Logowanie
Forum
☰
Baza wiedzy
Kalendarz
Tu jesteśmy
Galerie
Anegdoty
Forum
Historie
Logowanie użytkownika
← Wróć do wątku
Forum Chemioterapia
Odpowiedź w wątku: Czy stosujecie pestki moreli (B-17) w trakcie lub po chemioterapi?
Komentujesz wpis użytkownika
Syringa
Nick
E-mail (opcjonalnie)
Treść odpowiedzi
O 15:57, dnia 2012-10-27 Syringa napisał(-a): > > O 13:54, dnia 2012-10-26 Lena napisał(-a): > > Naczytałam się sporo w sieci na temat pestek moreli, B-17 w walce z rakiem. Czy ktoś może ma jakieś doświadczenia? > > Dla zainteresowanych jeden z artykułów: http://www.klubeuropa.pl/dokument/Terapiawit-b17.pdf > Nie stosuję i nie zamierzam. > Jakoś nie przekonują mnie te artykuły. Bardziej kojarzą mi się z zabobonami, niż fachową wiedzą. Już sam początek artykułu powinien wzbudzać podejrzenia, co do tego, że to doktor medycyny prowadził badania, gdyż lekarze nie używają w odniesieniu do wszystkich nowotworów złośliwych BŁĘDNEGO sformułowania rak. Ba, gdyby to rzeczywiście naukowiec prowadził badania to już na samym początku napisałby na jakim nowotworze się skoncentrował, gdyż różnorodność nowotworów jest ogromna i nie ma substancji (leku), która leczyłaby wszystko. > Cała reszta artykułu to pomieszanie z poplątaniem pojęć. Czyli zjazd po równi pochyłej, co widać gdy przestanie się patrzeć życzeniowo, a zacznie używać rozumu. To coś takiego jak oszukiwanie emerytów na różnego rodzaju prezentacjach. > Chcecie być nabici w butelkę to bierzcie. To wasz wybór.
B
I
Lista
1.
Link
Wyślij odpowiedź