Ziarnica.pl
← Wróć do działu Czy mam ziarnicę?
Czy mam ziarnicę?

czy to ziarnica? boję się

Autor: ania • 12.11.2005 20:14 • 2 odpowiedzi

ania

12.11.2005 20:14

Odpowiedz

od ponad pół roku mam niewielkie "kuleczki" na szyi, do tego wciąż podwyższona temperatura - max. 37,8. Pocą mi się dłonie i stopy, swędzi całe ciało. Specjalista chorób zakaźnych wykluczył toksoplazmozę, boreliozę. Onkolog zlecił prześwietlenie klatki piersiowej i usg jamy brzusznej i węzłów chłonnych. Morfologia w porządku, ob - 5, więc również ok. Czekam na dalsze badania i strach mnie zżera. Mam dwoje dzieci, boję się. Nie wiem nawet, czego od Was oczekuję. Po prostu się boję...

dana

12.11.2005 21:41

Odpowiedz

O 21:14, dnia 2005-11-12 ania napisał(-a):

od ponad pół roku mam niewielkie "kuleczki" na szyi, do tego wciąż podwyższona temperatura - max. 37,8. Pocą mi się dłonie i stopy, swędzi całe ciało. Specjalista chorób zakaźnych wykluczył toksoplazmozę, boreliozę. Onkolog zlecił prześwietlenie klatki piersiowej i usg jamy brzusznej i węzłów chłonnych. Morfologia w porządku, ob - 5, więc również ok. Czekam na dalsze badania i strach mnie zżera. Mam dwoje dzieci, boję się. Nie wiem nawet, czego od Was oczekuję. Po prostu się boję...

Nie boj sie Aniu. Szkoda dnia. Baw sie z dzieciakami i nie mysl za duzo. Idz do dobrego specjalisty od USG - TO JEST BARDZO WAZNE !!!Sprawdz, czy sie zna na wezlach chlonnych!!! Niech zrobi Ci przeplyw krwi przez wezly chlonne.

baldi

12.11.2005 21:43

Odpowiedz

O 21:14, dnia 2005-11-12 ania napisał(-a):

Po prostu się boję...

nie martw sie na zapas. wiem, ze latwiej mi powiedziec niz trudniej Tobie wykonac, ale taka jest prawda..

poczekaj na wyniki badan. jesli bedzie to ziarnica - wiesz gdzie nas szukac. jesli to nic groznego to wyjdzie na to, ze niepotrzebnie sie martwilas.

zycze szczescia i ZDROWIA przede wszystkim!!