Ziarnica.pl
← Wróć do działu Ogólne
Ogólne

bol

Autor: anna • 26.06.2012 19:48 • 3 odpowiedzi

anna

26.06.2012 19:48

Odpowiedz

Hej Kochani mam pytanie jestem.w remisji poltora roku...od jakiegos miesiaca boli mnie lewa reka przy dloni dokladnie przy nadgarstku wydaje mi sie ze jest lekko spuchnieta czy to moze buc obijaw zz?Dodam ze spodziewam sie dziecka i mam popuchniete nogi...

Janek

27.06.2012 05:39

Odpowiedz

anna, a czasami nie podawano Ci chemii w tej okolicy, bo ja miałem podawanych 6 wlewów z dłoni i teraz mam b. silne bóle w okolicach nadgarstka, a poza tym bolę mnie łokcie ramiona to już szkoda mówić ale lekarz stwierdził ze ramiona to inna sprawa, skierował mnie do ortopedy zrobili 10 ćwiczeń a mnie jak bolały ramiona tak bolą nogi czasami przypuchną, myślę że popuchnięte nogi u Ciebie to jest twój odmienny stan, pozdrawiam

Asowa

27.06.2012 05:58

Odpowiedz

O 07:39, dnia 2012-06-27 Janek napisał(-a):

anna, a czasami nie podawano Ci chemii w tej okolicy, bo ja miałem podawanych 6 wlewów z dłoni i teraz mam b. silne bóle w okolicach nadgarstka, a poza tym bolę mnie łokcie ramiona to już szkoda mówić ale lekarz stwierdził ze ramiona to inna sprawa, skierował mnie do ortopedy zrobili 10 ćwiczeń a mnie jak bolały ramiona tak bolą nogi czasami przypuchną, myślę że popuchnięte nogi u Ciebie to jest twój odmienny stan, pozdrawiam

Janek, mi i tutaj na forum i internista zasugerował wizytę u neurologa, bo takie bóle mogą raczej mieć związek z przebytym leczeniem.

Nessa

27.06.2012 18:48

Odpowiedz
o proszę też to macie