Andziak
07.06.2012 15:14
Już tu pisałam na tym forum i zapomniałam dodać że nie chciano mi pobrać węzła do badania gdyż lekarz powiedział ze mam za głęboko umiejscowione i musieli by mi to robić drogą operacyjna i kazali mi czekać aż pokażą się jakieś na zewnątrz to w tedy zaczną działać i do kontroli kazali mi przyjść za 3 miesiące mój lekarz rodzinny mówił że on by nie czekał tak długo i na moim miejscu pojechał z tymi wszystkimi wynikami do Wrocławia na 21 mam wizytę u laryngologa zobaczę co on mi jeszcze powie gdyż mam pisk i szum na przemian w uszach a po lewej stronie co dzień tak po godzinie boli mnie lewe ucho no i jeszcze ta gulka co mi po lewej stronie wyskoczyła zaczęło mnie to wszystko niepokoić podpowiedcie mi co mam robić przypomnę że mam po oby dwu stronach powiększone węzły chłonne podżuchwowe połączone w pakiety nawet w wielkości kurzego jajka gdzie boją tu mi w mieście pobrać próbki do badań gdyż mam je za głeboko a czuję się coraz gorzej wszyscy dookoła radzą udać mi się z tym do Wrocławia ja jestem z Legnicy co mam robić Anka.