ona
12.04.2012 19:10
A może się myle , w koncu mialam radioterapię tych okolic tj jamy brzusznej a ona przecież ma działanie kancerogenne...
Autor: ona • 12.04.2012 19:10 • 4 odpowiedzi
ona
12.04.2012 19:10
Janek
12.04.2012 19:52
ona
12.04.2012 20:44
O 21:52, dnia 2012-04-12 Janek napisał(-a):
Masz jakieś niepokojące objawy ? statystyki swoje a życie swoje, ile jesteś lat w remisji.
8 lat remisji , mam googlowe objawy raka trzustki , bóle w lewym nadbrzuszu ,które nasilają mi się w nocy , promieniują do pleców ,biegunki bywa że gliniaste stolce , gazy wzdęcia burczenie w brzuchu , pojawiały mi sie w ostatnich latach bolące żyły w różnych częsciach ciała.ostatnie Tk jamy brzusznej rok temu nie wykazało zmian.
Tak wiem lekarz to oczywiste ale kurdę statystycznie to jest mało prawdopodobne chyba jestem młodą kobietą , no chyba że skutki leczenia kancerogenne spowodowały by taki nowotwór , słyszeliscie o takim przypadku? Ja nie.
Asia86
13.04.2012 06:09
O 22:44, dnia 2012-04-12 ona napisał(-a):
Masz jakieś niepokojące objawy ? statystyki swoje a życie swoje, ile jesteś lat w remisji.
8 lat remisji , mam googlowe objawy raka trzustki , bóle w lewym nadbrzuszu ,które nasilają mi się w nocy , promieniują do pleców ,biegunki bywa że gliniaste stolce , gazy wzdęcia burczenie w brzuchu , pojawiały mi sie w ostatnich latach bolące żyły w różnych częsciach ciała.ostatnie Tk jamy brzusznej rok temu nie wykazało zmian.
Tak wiem lekarz to oczywiste ale kurdę statystycznie to jest mało prawdopodobne chyba jestem młodą kobietą , no chyba że skutki leczenia kancerogenne spowodowały by taki nowotwór , słyszeliscie o takim przypadku? Ja nie.
To tylko statystyki. Nie warto się na nich opierać aż tak dosłownie.
Ale nie ma powodu do stresu!!! równie dobrze może to być jakieś zapalenie jelit... Powtórz badanie usg i idź do lekarza dla świętego spokoju :) Swoje już przeszłaś... starczy tych nowotworów ;)))
Aga71
13.04.2012 19:47
O 22:44, dnia 2012-04-12 ona napisał(-a):
Hm..a może to zespół jelita nadwrażliwego?...ze stresu oczywiście...ja obstawiałabym raczej te opcję ...sprawdź jeszcze ginekologa...