Ziarnica.pl
← Wróć do działu Ogólne
Ogólne

praca koncentracja....

Autor: agnieszka1 • 06.04.2012 17:46 • 2 odpowiedzi

agnieszka1

06.04.2012 17:46

Odpowiedz

Pracuję od miesíąca, 5 miesięcy po przeszczepie. Wciąż nie mogę się odnaleść nie praciję tak szybko jak przed. Potrzebuję ciszy żeby coś przeczytać i zrozumieć a później podjąć decyzje co z tym zrobić. Logika teź kuleje. Nie mogę odmaleść się wśród współpracowników. Czuję się gorsza niż byłam, mniej inteligemta , bystra. Jestem jakaś powolna. A wy jak po powrocie do pracy, szkoły siě czujecie? Czy to normalne?

Gizmo

06.04.2012 18:05

Odpowiedz

Ja nie jestem po przeszczepie, ale po leczeniu miałam problem ze słowami tzn. wylatywały mi z głowy prost słowa:( trwało to kilka miesięcy, później było już tylko lepiej i teraz właściwie nie zauważam różnicy. Nie możesz czuć się gorsza, wygrałam wielką walkę i to jest najważniejsza, reszta wróci z czasem :)

anetka_945

07.04.2012 09:59

Odpowiedz

ja wróciłam do pracy 3,5 m-ca po przeszczepie, i dopiero jak zaczęłam pracować poczułam, że znowu żyję...:) nie zauważyłam różnicy w koncentracji, czy skupieniu. Z tym jest OK, zauważyłam tylko że jak ktoś coś do mnie mówi, muszę poprosić o powtórzenie. :/ może to chemia tak na mnie zadziałała? Ale ogólnie cieszę się że już pracuję i znów jestem na wysokich obrotach :)!!!!