Ziarnica.pl
← Wróć do działu Ogólne
Ogólne

Witamina B17 i chemia

Autor: dunia • 27.03.2012 17:29 • 4 odpowiedzi

dunia

27.03.2012 17:29

Odpowiedz

Miesiąc temu dowiedziałam się o tym że mam ZZ... Oczywiście wujek Google poszedł w obroty i zaraz dostałam wspaniałą witaminkę b17 którą polecił lekarz mojemu tacie. Możecie dużo przeczytać o niej w internecie. Zażywam ją tak jak mi opisano na początku przed braniem chemii. I tu mam pytanie, czy można stosować inne lekarstwa podczas chemii? i oczywiście czy ktoś z Was może zażywa b17? Pozdrawiam Was mocno

Asowa

27.03.2012 18:26

Odpowiedz

O 19:29, dnia 2012-03-27 Dunia napisał(-a):

Miesiąc temu dowiedziałam się o tym że mam ZZ... Oczywiście wujek Google poszedł w obroty i zaraz dostałam wspaniałą witaminkę b17 którą polecił lekarz mojemu tacie. Możecie dużo przeczytać o niej w internecie. Zażywam ją tak jak mi opisano na początku przed braniem chemii. I tu mam pytanie, czy można stosować inne lekarstwa podczas chemii? i oczywiście czy ktoś z Was może zażywa b17? Pozdrawiam Was mocno

Onkolog wie, że zażywasz wit b 17?

Mój lekarz odradzał wszelkie wynalazki równocześnie z chemią.

Janek

27.03.2012 19:41

Odpowiedz

Popytaj lekarza, bo ja mam przykre doświadczenia tzw. samowolki, w trakcie chemioterapii, zacząłem kurację ziołami no i nie za dobrze się to dla mnie skończyło.

Nessa

27.03.2012 21:49

Odpowiedz

O 19:29, dnia 2012-03-27 Dunia napisał(-a):

I tu mam pytanie, czy można stosować inne lekarstwa podczas chemii? i oczywiście czy ktoś z Was może zażywa b17? Pozdrawiam Was mocno

nie powinno się. Ja nie stosowałam nic i remisję udało mi się uzyskać. Generalnie odradza się wszelkich eksperymentów w trakcie leczenia. Po leczeniu spoko na własną odpowiedzialność. Ja póki co nie zażywam nic, staram się tylko zdrowiej jeść i uprawiać sport.

Dunia

28.03.2012 09:35

Odpowiedz

tak mowilam mojemu lekarzowi i przed chemia moge to brac i wlasnie tez odradzal mi brac cokolwiek podczas leczenia..