Ziarnica.pl
Baza wiedzy
Kalendarz
Tu jesteśmy
Galerie
Anegdoty
Forum
Historie
Logowanie
Forum
☰
Baza wiedzy
Kalendarz
Tu jesteśmy
Galerie
Anegdoty
Forum
Historie
Logowanie użytkownika
← Wróć do wątku
Forum Czy mam ziarnicę?
Odpowiedź w wątku: Czy mam ziarnicę? Streszczenie wszystkich wniosków i odpowiedzi na pytania
Komentujesz wpis użytkownika
Martinus
Nick
E-mail (opcjonalnie)
Treść odpowiedzi
O 12:37, dnia 2013-10-09 Martinus napisał(-a): > > PS2. Będę wdzięczna za komentarze na temat moich spostrzeżeń :) > Witaj. Myśle, że skoro walczysz o diagnozę od 2011 roku to chyba nie ma powodów do obaw, że to nowotwór. Jednak nie jestem lekarzem i z tego co mi mówił onkolog, ludzie chodzą do niego czasem 3 lata i nie mogą się dowiedzieć co im dolega. Podobno tacy pacjenci lawirują pomiędzy nowotworem a zapaleniem organizmu, infekcją itp. Nie do końca wiadomo co się w organizmie dzieje i na jaką szalę się wszystko przechyli. Ja w porównaniu do Ciebie dopiero raczkuję w oczekiwaniu na diagnozę bo czekam od maja 2013:) miałem 3 razy morfologię. Za każdym razem inne wyniki. 3 razy USG, ale chyba radiolodzy u mnie w mieście nie bardzo się orientują w sprawach limfadenopatii bo nie potrafią niczego powiedzieć po badaniu. Absolutnie niczego. Dwa razy byłem u laryngologa, którzy stwierdził, że wszystko jest ok. Kilka razy u hematologa, a nawet lekarza od chorób naczyń i chorób zakaźnych. Do tego gastroenterolog i hepatolog. Niebawem będę miał w kolekcji cały pakiet poradni. Miałem wycinany jeden węzeł a teraz czekają mnie dwie biopsje. Nie ukrywam, że żyję w stresie bo nie wiem co sie dzieje. Nie mogę podjąć każdej pracy bo wyniki są nie do końca ok i lekarz ich nie podpisze. Ciekaw jestem Twoich wyników. Daj znać co i jak
B
I
Lista
1.
Link
Wyślij odpowiedź