agawa
29.10.2005 08:55
p.s Lekarz "mój" stawia na moją psyche-ale ja wiem swoje -czuje ten ból czasami i tyle, nie wymyślam sobie tego.
Autor: agawa • 29.10.2005 08:55 • 7 odpowiedzi
agawa
29.10.2005 08:55
Paulus
29.10.2005 11:10
O 10:55, dnia 2005-10-29 agawa napisał(-a):
od blisko dwóch miesięcy węzły na szyji które były podczas
choroby powiekszone-pobolewaja mnie-czy ktos tak jeszcze
ma? Jest czym sie martwić?
Mnie od czasu do czasu pobolewaja miejsca, gdzie byly guzy, szczegolnie pod lewym obojczykiem. Moze to wynika z tego, ze podczas rozrostu wezly uszkadzaja zdrowa tkanke i nawet gdy juz po leczeniu znikna to pozostaja tam jakies blizny i to one powoduja bol? W trakcie leczenia mialem operowany wyrostek i blizna po nim, przy zmianie pogody, boli mnie do dzisiaj :) Moze zrob jakies badanie kontrolne dla pewnosci.
Paulus
29.10.2005 11:10
od blisko dwóch miesięcy węzły na szyji które były podczas
choroby powiekszone-pobolewaja mnie-czy ktos tak jeszcze
ma? Jest czym sie martwić?
Mnie od czasu do czasu pobolewaja miejsca, gdzie byly guzy, szczegolnie pod lewym obojczykiem. Moze to wynika z tego, ze podczas rozrostu wezly uszkadzaja zdrowa tkanke i nawet gdy juz po leczeniu znikna to pozostaja tam jakies blizny i to one powoduja bol? W trakcie leczenia mialem operowany wyrostek i blizna po nim, przy zmianie pogody, boli mnie do dzisiaj :) Moze zrob jakies badanie kontrolne dla pewnosci.
rudi
29.10.2005 11:15
Witajcie. Pytanie do osób które sa juz po leczeniu: jestem juz blsko rok po zakończonym leczeniu ZZ, i od blisko dwóch miesięcy węzły na szyji które były podczas choroby powiekszone-pobolewaja mnie-czy ktos tak jeszcze ma?Jest czym sie martwić?
p.s Lekarz "mój" stawia na moją psyche-ale ja wiem swoje -czuje ten ból czasami i tyle, nie wymyślam sobie tego.
Czesc!ja jestem po leczeniu 7-8 miesiecy i miesiac temu mialem podobne objawy zrobili mi Tk i niby nic lekarz moj mowi ze to jakis wirus ale te objawy nadal sie ukazuja mam temperature i bola mnie czasami wezly na szyi no i kosci i sam nie wiem co robic!!!Pewnie wiele Ci nie pomoglem.Pozdrawiam
Dorota
29.10.2005 18:49
Witajcie. Pytanie do osób które sa juz po leczeniu: jestem juz blsko rok po zakończonym leczeniu ZZ, i od blisko dwóch miesięcy węzły na szyji które były podczas choroby powiekszone-pobolewaja mnie-czy ktos tak jeszcze ma?Jest czym sie martwić?
Jestem rok po leczeneniu ,węzły mnie nie bolą ale miejsce po wycięciu nadal odczuwam,przy zmianie pogody.Mam nadal wysokie OB 34.
Gosia
29.10.2005 19:21
jestem juz blsko rok po zakończonym leczeniu ZZ, i od blisko dwóch miesięcy węzły na szyji które były podczas choroby powiekszone-pobolewaja mnie-czy ktos tak jeszcze ma?Jest czym sie martwić?
Droga Agawo! Ja jestem dwa lata po leczeniu, a od czasu do czasu mam jakieś dziwne objawy. Np. po przeczytaniu w internecie o tym, że objawem nawrotu zz może być świąd skóry, w nocy pojawił się świąd. Kupiłam sobie w aptece bez recepty coś na tę dolegliwość i pomogło. Gdy w końcu dotarłam do mojego lekarza i pokazałam mu tubkę tego lekarstwa on stwierdził, że ta maść jest świetna, ale na świerzb. Skoro mi pomogła, to znaczy, że były to objawy psychosomatyczne. I faktycznie, po tym komentarzu przeszło jak ręką odjął. Na szyi też czasem czuję jakieś kłucia. Obecnie odczuwam ból w klatce piersiowej (serce? oskrzela? płuca? pierś?). A w poniedziałek znów jadę do mojego cudotwórcy.Podobno moja dusza jest jeszcze chora po prostu. Oby to tylko to. Pozdrawiam.
aniarg
31.10.2005 11:54
O 21:21, dnia 2005-10-29 Gosia napisał(-a):
jestem juz blsko rok po zakończonym leczeniu ZZ, i od blisko dwóch miesięcy węzły na szyji które były podczas choroby powiekszone-pobolewaja mnie-czy ktos tak jeszcze ma?Jest czym sie martwić?
Mnie też boli czasami a raczej kłuje w klatce piersiowej w miejscu gdzie miałam duzy guz (szczególnie na zmainę pogody albo jak mi się zbiera na jakieś przeziębienie). Lekarka powiedziała ,że to blizny po leczeniu mogą tak boleć. Miałam robione tk i wszystko jest ok.
Karola
31.10.2005 17:56
Witam;
Jestem pełny rok po leczeniu ZZ.
Odpowiedzieć na Twoje dolegliwości nie potrafię, nie mniej mogę podzielić się swoimi dol: sporadycznie odczuwam kłucia w miejscach, gdzie miałam powiększone węzły oraz lekki ból podobny do sytuacji, jakby mnie zawiało - w szyję.
Odbieram to wszystko - spokojnie, chociaż tych momentach jestem niespokojna, z tym chyba jest związana nazwa złośliwa??? to gnębi.
Pozdrawiam cieplutko - Karolina