Ziarnica.pl
← Wróć do działu Czy mam ziarnicę?
Czy mam ziarnicę? Zamknięty

dziwnie sie czuje

Autor: wiloemian • 27.02.2012 21:24 • 0 odpowiedzi

wiloemian

27.02.2012 21:24

witam! mam 16 lat i taki problem. kiedys w wakacje jak wchodziły dopalacze jako ze byłem głupi postanowiłem ich spróbować.od tego wszytsko sie zaczeło krzywa faza, dobra puściło mnie gdzies po 1h czułem sie wtedy jakbym umierał twarze mi sie przyblizały i oddalały. po miesiącu od wzięcia tych dopalaczy poczułem sie tak samo (poszedłem do szpitala zrobili mi tomograf wszytsko ok) teraz czuje sie podobnie , czyli czuje sie tak jakbym nie był sobą,( mam tez takie cos ze nie moge skupic swojego wzroku na jednej rzeczy mam tak jakby mroczki przed oczami a jak patrze na cos to jak sie zapatrze np na dywan na scianie to wydaje mi się ze ona sie delikatnie rusza,kolejny objaw to zanikanie obrazu w lewym oku jak zamkne prawe to po chwili troszke znika mi obraz,jak juz pisze z tymi oczami to mam tez takie cos ze jak zmruze lekko oczy to po chwili częsciowy obraz lekko pulsuje, poza tym mam delikatnie powiekszone wezły chłonne byłem na usg pani powiedziała ze to nie sa węzły groźne ze nie są ziarnicze albo cos, ale ja nadal sie boje ze to moze byc rak mózgu, boje sie pujsc do lekarza ze cos wykryje zreszta byłem u jednego powiedział ze to nerwica.... ale on to taki lekarz ogólny. pomóżcie mi co mam zrobic nie chce tak dalej zyć ! boje sie mieć dziewczyne ze ja zaraze jakims świństwem.... pomóżcie błagam !!!jako dodatek dodam ze jestem po usunięciu śledziony