Ziarnica.pl
Baza wiedzy
Kalendarz
Tu jesteśmy
Galerie
Anegdoty
Forum
Historie
Logowanie
Forum
☰
Baza wiedzy
Kalendarz
Tu jesteśmy
Galerie
Anegdoty
Forum
Historie
Logowanie użytkownika
← Wróć do wątku
Forum Ogólne
Odpowiedź w wątku: Można powiedziec ze jestem wsród swoich zniknelo!!?
Komentujesz wpis użytkownika
anetka_945
Nick
E-mail (opcjonalnie)
Treść odpowiedzi
O 11:45, dnia 2012-06-03 anetka_945 napisał(-a): > > O 09:42, dnia 2012-06-03 mabiel napisał(-a): > > > O 08:16, dnia 2012-05-29 x-man-ch napisał(-a): > > > Hej > > > Jak tam leci Wam ciepły maj? U mnie jakoś leci,od poniedziałku zaczynam naświetlania. Na początek powiedzieli że 21 lampek a potem przerwa, kontrola i potem się okaże... > > > Także na własnym weselu będę trochę porysowany... > > > Muszę przyznać że nie wierzyłem że będę miał włosy na własnym ślubie a tu taki mech na głowie że szok hehe a już się przyzwyczaiłem do łysego kolana na szyi... > > > Pozdrawiam > > > > Widzę, że nie tylko ja będę ślubował podczas walki z chorobą. Ja dopiero jestem na początkowym etapie, bo w poniedziałek mam drugi wlew, ale w momencie ślubu (25 sierpnia) będę w połowie leczenia. Mam nadzieję, że mój stan zdrowia nie ulegnie znacznemu pogorszeniu i nie będę wyglądał jak zombie :-) Nie pozwole chorobie pokrzyżować moich planów. Co więcej w czerwcu planuję wrócić do pracy. > > > > Także pozdrawiam serdecznie i życzę powoedzenia :-) > Mabiel, ja również podczas leczenia wyszłam za mąż, założę się że Ci ktorzy nie wiedzieli ze jestem chora nawet o tym nie pomysleli, ZZ nie było widać ani troszkę!!! Wam też tego życzę, przedniej zabawy i zdrowia przede wszystkim :DDD u mnie 23 czerwca stuknie roczek :D
B
I
Lista
1.
Link
Wyślij odpowiedź