Ziarnica.pl
← Wróć do działu Radioterapia
Radioterapia

Kaszel i podwyższone LDH

Autor: iwka0508 • 15.12.2011 15:36 • 2 odpowiedzi

iwka0508

15.12.2011 15:36

Odpowiedz
Witam was!!!
Już m-c temu jak skończyłam radio. Dwa tyg temu załapałam infekcje, gorączka, antybiotyk itd., już jest ok.Kaszlam troche no i dziś byłam na bad kontrolnym i mam podwyższone białko c reaktywne i LGH,czy to może być powodem tej infekcji????miałam naświetlane śródpirsie,a na dodatek biore tabletki bo mi tętno zfixowało, sięga do 130, czego nigdy nie miałam,no i strasznie mi swędza plecy.Ktoś przechodził coś takiego?Prosze o info

Janek

15.12.2011 17:07

Odpowiedz

moim zdaniem białko czyli CRP podwyższone to efekt infekcji tętno efekt leczenia ja po chemii miałem migotania przedsionków tętno było czasami 140 biorę Betaloc i uspokoiło się a to swędzenie to podejrzewam jest tzw. przeczulica po naświetlaniach niedawno to przechodziłem takie bolesne mrowienie, swędzenie i to nie w tych miejscach naświetlań ale obok, będzie dobrze, pozdrawiam

iwka0508

16.12.2011 13:26

Odpowiedz

O 18:07, dnia 2011-12-15 Janek napisał(-a):

moim zdaniem białko czyli CRP podwyższone to efekt infekcji tętno efekt leczenia ja po chemii miałem migotania przedsionków tętno było czasami 140 biorę Betaloc i uspokoiło się a to swędzenie to podejrzewam jest tzw. przeczulica po naświetlaniach niedawno to przechodziłem takie bolesne mrowienie, swędzenie i to nie w tych miejscach naświetlań ale obok, będzie dobrze, pozdrawiam

Dzięki za info,troche już jestem spokojniejsza, życze zdrówka