Ziarnica.pl
← Wróć do działu Ogólne
Ogólne

ISCADOR we wspomaganiu leczenia ziarnicy

Autor: georgina z poznania • 17.06.2004 14:33 • 3 odpowiedzi

georgina z poznania

17.06.2004 14:33

Odpowiedz
oto treść polskiej ulotki leku ISCADOR
ISCADOR P
substancja czynna:sfermentowany, wodny wyciąg z jemioły z sosny
Zakres zastosowania: zgodnie z antropozoficzną wiedzą o człowieku i przyrodzie.
Obejmuje złośliwe i niezłośliwe schorzenia nowotworowe, złośliwe schorzenia oraz towarzyszące zaburzenia funkcjonowania narządów krwiotwórczych: pobudzanie czynnośći szpiku kostnego, zapobieganie nawrotom, zdefinioweane stany przedrakowe.
Przeciwwskazania:
-znane alergie na ISCADOR; w takim przypadku terapia możlwa jest dopiero po przeprowadzenia leczenia odczulającego, poczynając od minimalnego, powoli narastającego dawkowania;
- ostre stany zapalne z wysoką gorączką (temp. ciała powyżej 38), lecznie należy przerwac aż do momentu ustąpienia objawów zapalnych;
- gruźlica;
- nadczynność tarczycy z niezrównoważoną przemianą materii;
- pierwotne udary mózgu i rdzenia kręgowego oraz przerzuty wewnątrzczaszkowe z niebezpieczeństwem podniesienia ciśnienia śródczaszkowego, chyba, że z wyraźnego wskazania lekarza.
W czasie ciąży nie ma przeciwwskazań do stosowania leku, ale pod kontrolą lekarza.
Leczenie ISCADOREM P można prowadzić równolegle z radio- i chmioterapią, a także terapią hormonalną. Nie stwierdzono interackji z innymi lekami, ale dla bezpieczeństwa nie wprowadzać ISCADORU do jednej strzykawki z innymi lekami.
Terapia ISCADOREM zasadniczo obejmuje etap wstępny i etap podtrzymujący.

dzidka

20.06.2004 08:27

Odpowiedz

2004-06-17 16:33... georgina z poznania napisał(a):

oto treść polskiej ulotki leku ISCADOR

Cześć! Skąd dowiedziałaś się o tym leku. Co mówią lekarze na ten temat? Z moimi lekarzami rozmawiałam na temat Vilkakory. Zdecydowanie odradzali. Natomiast niektórzy z nich mówili o bioenergoterapii jako działaniu wspomagającym odbudowywaniu układu immunologicznego. Pozdro.

georgina z poznania

20.06.2004 11:44

Odpowiedz
więcej na temat moich doświadczeń z ISCADOREM znajduje się w wątku "CZy ktoś z Was używa NOVIT?".Tam napisłam od kogo, jak długo, po co itd.Gdybyś miała więcej pytań, chętnie odpowiem!

Halusia

27.11.2015 19:02

Odpowiedz
Sprzedam:
4 op. Iscador Qu c. Cu Serie II – 7 ampułek 1 ml (razem 28 ampułek) termin ważności 08.08.2016 r. - zapłaciłam za niego 252,14 Euro (1100 zł) sprzedam za 850 zł
2op. Anagallis comp. 10 ampułek 1 ml (razme 20 ampułek) termin ważności 10.2017 r. - zapłaciłam za niego 35,80 Euro (160 zł) sprzedam za 120 zł
2 op. Carduus marianus/Viscum Mali comp. 10 ampułek 1ml (razem 20 ampułek) termin ważności 12.2017 r.. - zapłaciłam za niego 35,80 Euro (160 zł) sprzedam za 120 zł
3 op. Hepar/Stannum I 10 ampułek 1 ml (razem 30 ampułek) termin ważności 2 op. 11.2018 r. i 1 op. 04.2018 r. - zapłaciłam za niego 53,70 Euro (230 zł) sprzedma za 180 zł
Wszystkie leki zostały sprowadzone z Niemiec.

Mój mąż 3 lata temu usłyszał wyrok rak trzustki z przerzutem na wątrobę.
Onkolodzy dawali mu tylko 3 miesiące życia nie wdrażając żadnego leczenia ani lekami ani chemioterapią.
Postanowiłam jednak walczyć o każdy dzień życia męża.
W swych poszukiwaniach trafiliśmy na homeopatę panią doktor z Krakowa, która poleciła nam zastosowanie powyższych leków.
Mąż zaczął stosować leki według zaleceń lekarki nieprzerwanie aż do śmierci.
Ku zdziwieniu onkologów mąż przeżył z rakiem aż 3 lata aż przegrał walkę, dla tego właśnie sprzedaję leki.
Zainteresowane osoby proszę o kontakt mailowy: halkor@wp.pl.