Ziarnica.pl
← Wróć do działu Ogólne
Ogólne

Pet ! Wygrałem ? Tatuaż ?

Autor: jjammall • 03.12.2011 13:52 • 7 odpowiedzi

jjammall

03.12.2011 13:52

Odpowiedz
Witam wróciłem wczoraj od lekarza i me życie nabrało kolorów. Usłyszałem " Chyba udało nam się Pana wyleczyć, następna kontrola za 3 miesiące " ;). Jako że lubię to forum i nieraz mi pomogliście chciałbym usłyszeć wasze opinie na temat mojego badania pet

tutaj zdjęcie

I jeszcze od zawsze marzę o tatuażu już byłem umówiony przed rozpoznaniem u mnie ziarnicy więc musiałem to odwołać teraz znów wróciła mi nadzieja i chęć zrobienia tego tylko że z radości słów lekarza zapomniałem o to zapytać. Co o tym myślicie ?

Serdecznie dziękuję za odpowiedzi i życzę ZDROWIA !

jjammall

03.12.2011 13:52

Odpowiedz

O 14:52, dnia 2011-12-03 Jjammall napisał(-a):

Witam wróciłem wczoraj od lekarza i me życie nabrało kolorów. Usłyszałem " Chyba udało nam się Pana wyleczyć, następna kontrola za 3 miesiące " ;). Jako że lubię to forum i nieraz mi pomogliście chciałbym usłyszeć wasze opinie na temat mojego badania pet

tutaj zdjęcie

I jeszcze od zawsze marzę o tatuażu już byłem umówiony przed rozpoznaniem u mnie ziarnicy więc musiałem to odwołać teraz znów wróciła mi nadzieja i chęć zrobienia tego tylko że z radości słów lekarza zapomniałem o to zapytać. Co o tym myślicie ?

ZDJĘCIE

http://imageshack.us/photo/my-images/195/img001111111111111.jpg/

jjammall

03.12.2011 13:53

Odpowiedz

tutaj zdjęcie

ZDJĘCIE

http://imageshack.us/photo/my-images/195/img001111111111111.jpg/

http://imageshack.us/f/195/img001111111111111.jpg/

jjammall

03.12.2011 13:55

Odpowiedz
Ps. Nasz Nowy Track

JaMaL SKW & GrS - Żeby Tak Było ( Ja to ten drugi w piosence a tytuł należy wpisać na yt gdyż nie chce mi dodać linku )

Janek

03.12.2011 14:29

Odpowiedz

z tatuażem radzę poczekać, walka była ciężka, organizm jest bardzo osłabiony, wiem co piszę bo mam doświadczenie, z tym draństwem walczę już 26 lat, popytaj lekarzy, myślę, że powiedzą to samo, pozdrawiam krajana

Aga71

04.12.2011 09:32

Odpowiedz

Gratuluję!!!!! bardzo się cieszę, że mimo przygód udało Ci się dojść do końca:-). Mam nadzieje, że kiedyś się spotkamy w klinice. Ja bywam co 3 tygodnie. Powodzenia. Co do tatuażu wstrzymałabym się z tym marzeniem przynajmniej na razie...poza tym zapytaj dr J.:D:D

Marek

04.12.2011 12:21

Odpowiedz

tutaj zdjęcie

Pomyśl sobie tylko ile czasu teraz masz na spełnianie wszystkich marzeń także te parę miesięcy możesz poczekać

netoperkaaa

05.12.2011 15:49

Odpowiedz

Gratuluję i wszyscy cieszymy się razem z Tobą z wygranej! :) a jeśli chodzi o tatuaż to wstrzymaj się może troszkę co? nie wiem niestety czy mogą być jakieś problemy ale jednak to ingerencja w Twoje ciało. ja poczekałam prawie rok od remisji i w styczniu własnie idę sobie zrobić tatuaż! :)