Ziarnica.pl
← Wróć do działu Czy mam ziarnicę?
Czy mam ziarnicę?

Ile lat z ziarnica ?

Autor: Marek • 21.11.2011 17:57 • 23 odpowiedzi

INES

23.11.2011 17:47

Odpowiedz
Aguś, to rzeczywiście ta sama sytuacja.
Dodaje mi to otuchy, że przetrwałaś. Naprawdę, nie wiesz jak bardzo :)

Co do przeszczepu od kogoś, to zapasowo się przygotowuje na taką sytuację.
Bo w takich przypadkach jak my, jak wszystko inne zawodzi, zostaje jeszcze to wyjście. Komórki do auto udało mi się na szczęście zebrać bez problemu.

Buźka

Aga71

23.11.2011 18:16

Odpowiedz

O 18:47, dnia 2011-11-23 INES napisał(-a):

Aguś, to rzeczywiście ta sama sytuacja.

Dodaje mi to otuchy, że przetrwałaś. Naprawdę, nie wiesz jak bardzo :)

Co do przeszczepu od kogoś, to zapasowo się przygotowuje na taką sytuację.

Bo w takich przypadkach jak my, jak wszystko inne zawodzi, zostaje jeszcze to wyjście. Komórki do auto udało mi się na szczęście zebrać bez problemu.

Buźka

W takim przypadku kochana nie myśl o auto...daleka droga do niego:-). Tak odpowiedzieli mi moi lekarze jak zadałam to pytanie w momencie, w którym nie udało mi się za 1 razem zebrać komórek:-). O allo w naszym przypadku oczywiście wiem wiele, ale nie będę się rozpisywała, bo nie musisz o tym na razie myśleć...uwierz mi:-).

Przetrwasz na pewno, skoro takiej starowince jak ja udało się:D:D:D.

Buziaczki

Gizmo

23.11.2011 18:41

Odpowiedz

A co to za rozmowa??? Jasne, że się uda,nie ma innej opcji a żarcik z odezwaniem się w nowym roku super śmieszny:) dobrze, że Cie poczucie humoru nie opuszcza:) Będzie dobrze!!!!

karol23

26.11.2011 18:48

Odpowiedz
nie wim jak to jest dokłanie ale ja guzowae węzły na szyji miałem przeszło 20 lat
i nagle temperatura poty nocne utrata wagi parę innych dolegliwości sprawiły że po dokładnych badaniaćh okazało się że mam ziarnicę złośliwą IV b miałem zajęcie śródpiersia organów poniżej przepony.kości i szpiku tempetaraturę nawet powyżej 39 stopni ale po 13 cyklach ABVD po których początkowo czułem sie super nastąpił nawrót i ponownie DEHAP autoprzeszczep . od ponad pięciu lat jest super . z człowieka który miał problemy z zrobieniem paru kroków startowałem z wynikami po autoprzeszczepie PLC 7tys HGB 5,2 dziś jest ok mogę i robię wszystko. życzę aby każdy jeżeli los sprawi że miał kontakt z ziaricą miał lepsze wyniki niż ja ...