Ziarnica.pl
← Wróć do działu Ogólne
Ogólne

spadek libido

Autor: zaniepokojona • 14.11.2011 09:33 • 3 odpowiedzi

zaniepokojona

14.11.2011 09:33

Odpowiedz

Po leczeniu rzadko kiedy mam ochotę na seks, oczywiście przy zgaszonym świetle bo nie odrosły mi jeszcze włosy. Boję się, że zranię przez to męża, mam się zmuszać??? Czy to sie kiedys zmieni i ochota wróci? Proszę o wasze doświadczenia w tych sprawach...

INES

14.11.2011 11:18

Odpowiedz
Wiesz, to dość rzadko podejmowany wątek, bo zapewne wstydliwy.

Nie ukrywam, że mam podobnie.

Zresztą uważam że na spadek libido nie wpływa tylko nasz zmieniony wygląd,
ale również dawka stresu. Wieczne zamartwianie się tym co będzie, nie sprzyja romansom i pożądaniu.

Wierzę, że ten koszmarek się skończy i będę znów zajebistą laską z wolną głową i sobie poszaleje ;)

zaniepokojona

14.11.2011 11:51

Odpowiedz

O 12:18, dnia 2011-11-14 INES napisał(-a):

Wiesz, to dość rzadko podejmowany wątek, bo zapewne wstydliwy.

Nie ukrywam, że mam podobnie.

Zresztą uważam że na spadek libido nie wpływa tylko nasz zmieniony wygląd,

ale również dawka stresu. Wieczne zamartwianie się tym co będzie, nie sprzyja romansom i pożądaniu.

Wierzę, że ten koszmarek się skończy i będę znów zajebistą laską z wolną głową i sobie poszaleje ;)

Tak, temat rzeczywiście troszkę delikatny, ale z kim mam na ten temat porozmawiać jak nie z wami? Przecież osobiście się nie znamy i uważam, że nie powinniśmy się wstydzić :P

ciągle mam nadzieję, że w końcu przyjdzie dzień, kiedy będzie jak dawniej, że to się skończy, bo jestem młoda i inaczej wyobrażałam sobie "to" po ślubie, a tym czasem ciągle jest pod górkę, ani wspólna kąpiel nie wchodzi w grę, ani inne rzeczy...wiecie o co chodzi... :(

Jeśli kogoś uraziłam poruszając ten wątek to bardzo przepraszam, ale rozmawiamy o wszystkim a to też bardzo ważny temat.

fantomasz22

14.11.2011 15:30

Odpowiedz

O 12:18, dnia 2011-11-14 INES napisał(-a):

Wierzę, że ten koszmarek się skończy i będę znów zajebistą laską ( a nie jestes?;>)

z wolną głową i sobie poszaleje ;)i fotke doda do galeri ;p

Pozdrawiam