Marcin
02.11.2011 16:07
Mam nadzieję że ktoś postara mi się odpowiedzieć.
Od jakiegoś czasu czuję się osłabiony, nic mi się nie chce, ciągle mam dziwne uczucie zimna organizmu (wszyscy w krótkich rękawkach a mi ciągle zimno po czym nagle zalewa mnie pot i znowu zimno), w tym czasie nie zdarzało mi się gorączkować chodź mi się wydawało że mam gorączkę a jak mierzyłem temp to 35,5 do 36,5. Po jakimś czasie wyczułem u siebie dwa niebolesne powiększone węzły chłonne na pachwinie jeden 9.8 x 4.4 a drugi 9 x 4. Zrobiłem USG tych węzłów i z opisu mam że bez zmian patologicznych, za bardzo nie wiem co to znaczy.
Zrobiłem w ciągu trzech tygodniu 3 razy badania krwi, raz z rozmazem, i w badaniach wszystko ok. Wszystko w normie. OB krwi 2. Miałem też USG jamy brzusznej i zgodnie z opisem wszystko jest OK.
Lekarze twierdz że wszystko jest ok a mnie zalewają poty nocne jak się budzę, boli mnie kręgosłup i strasznie ręce od ramion do dołu, taki ból kości.
Może ktoś z was poradzi mi czy powinienem jeszcze jakieś badania zrobić aby wykluczyć ZZ, no poza tym że powinienem się wybrać do psychiatry.
Dziękuję za wyrozumiałość, ale pytam ponieważ się ciągle martwię.
Marcin