Ziarnica.pl
← Wróć do działu Ogólne
Ogólne

sensacja?!?

Autor: anetka_945 • 11.10.2011 11:43 • 3 odpowiedzi

anetka_945

11.10.2011 11:43

Odpowiedz
Wiecie co, tak mnie dziś zdenerwowała pewna sytuacja...i sie zastanawiam, czy wy też tak macie? Przyszła dziś kobieta do firmy mojej mamy, zupełnie mnie nie zna, może moją mamę z widzenia (mieszkam w małym mieście, raczej większość osób mnie zna)i składa jej kondolencje (!) z powodu mojej choroby, przeszczepu itd....
Kurcze, cały urząd miasta aż huczy że miałam przeszczep! No ludzie to już zachorować nie można?! Ludzie jakoś taktu nie mają, idą i się pytają...by się zajęła swoimi sprawami, a nie mną, której nawet nie zna! Żebym to ja wiedziała kto to, to bym sie do niej pofatygowała.... ;)
Plotki, plotki, plotki w tych małych miastach, eh...!!!

Nessa

11.10.2011 13:42

Odpowiedz

no niestety tak bywa, w ogóle ludzie się potrafią jak oszołomy zachowywać. Jak jeszcze jestem w stanie wybaczyć durnym nastolatkom chichy śmichy (życząc im zdrowia) to dorosłym chętnie bym wygarnęła, ale nie chce mi się stresować. Wszystko co inne to mega sensacja. Mnie na szczęście więcej spotykało miłych rzeczy ze strony ludzi, ale zdarzały się przykre sytuacje. Ludzie to tylko ludzie.

baldi

12.10.2011 17:14

Odpowiedz

O 13:43, dnia 2011-10-11 anetka_945 napisał(-a):

Plotki, plotki, plotki w tych małych miastach, eh...!!!

nie, nie, to nie wina "małego" miasta. to wina zaściankowości ludzi. nie ma się co dziwić - z nowotworem ludzie spotykają się dopiero, gdy ktoś bliski choruje; jeśli tak się nie stanie znamy tylko historie ludzi z tv i gazet.

nie przejmować się, olewać

anetka_945

12.10.2011 20:28

Odpowiedz

nie przejmować się, olewać