Ziarnica.pl
← Wróć do działu Ogólne
Ogólne

Mój drugi PET

Autor: Gosia82 • 07.10.2011 19:53 • 3 odpowiedzi

Gosia82

07.10.2011 19:53

Odpowiedz
Dawno nie pisałam na forum co nie znaczy że nie zaglądałam do Was w tym roku we wrześniu minęło 3 lata od mojej remisji myślałam że po takim czasie trauma minie ale cotygodniowe obmacywanie węzłów szyjnych trwa w najlepsze każde lekkie przeziębienie a co za tym idzie powiększenie węzełków to u mnie panika że to wszystko powróci że tym razem już sobie z tym dziadem nie poradzę. Ale do rzeczy 20 września pojechałam na mojego drugiego peta wynik przyszedł a ja zastanawiam się czy stwierdzenie:

TWARZOCZASZKA I SZYJA
wzrost metabolizmu w części gardła SUV do 12,9 - to nic niepokojącego???

we wnioskach końcowych napisano:
Gardło do oceny miejscowej. poza tym pet bez innych odchyleń.

agnieszka1

07.10.2011 21:05

Odpowiedz

O 21:53, dnia 2011-10-07 Gosia82 napisał(-a):

Dawno nie pisałam na forum co nie znaczy że nie zaglądałam do Was w tym roku we wrześniu minęło 3 lata od mojej remisji myślałam że po takim czasie trauma minie ale cotygodniowe obmacywanie węzłów szyjnych trwa w najlepsze każde lekkie przeziębienie a co za tym idzie powiększenie węzełków to u mnie panika że to wszystko powróci że tym razem już sobie z tym dziadem nie poradzę. Ale do rzeczy 20 września pojechałam na mojego drugiego peta wynik przyszedł a ja zastanawiam się czy stwierdzenie:

TWARZOCZASZKA I SZYJA

wzrost metabolizmu w części gardła SUV do 12,9 - to nic niepokojącego???

we wnioskach końcowych napisano:

Gardło do oceny miejscowej. poza tym pet bez innych odchyleń.

Czy miałaś ifekcje, bolało cię gardło, Pet świeci przy stanach zapalnycj

Gosia82

09.10.2011 11:58

Odpowiedz

O 23:05, dnia 2011-10-07 agnieszka1 napisał(-a):

Czy miałaś ifekcje, bolało cię gardło, Pet świeci przy stanach zapalnycj

Wówczas nie bolało ale mam nadzieję że to tylko taka ukryta infekcja dziękuję za odpowiedz i pozdrawiam

Gosia82

19.10.2011 17:15

Odpowiedz

A jednak czeka mnie wycięcie powiększonego lewego migdałka do badania histopatologicznego w najbliższy poniedziałek - szpital strach się bać. Pozdrawiam Was serdecznie