Ziarnica.pl
← Wróć do działu Radioterapia
Radioterapia

radioterapia j.brzusznej

Autor: Janek • 02.10.2011 08:26 • 2 odpowiedzi

Janek

02.10.2011 08:26

Odpowiedz

Kochani , po 6ABVD,po 11 tygodniach przerwy przeszedłem naświetlanie j. brzusznej 15 lampek, terapia zakończona 30.09 (piątek)jestem osłabiony ,powiedzcie jak długo potrwa dojście do siebie,co robić aby się wzmocnić, pozdrawiam

CzarnaMamba

02.10.2011 09:23

Odpowiedz

Cześć Janek tak długo Cię nie było martwiłam się o Ciebie ale dobrze że jesteś po naświetlaniach już bo ja 3 miesiace po chemii i mam sobie czekać :( ...Polecam dietę warzywną-owocową i herbatki ziołowe, siemię lniane wszystko gotowane..itak przez 2 miesiące ja Ci piszę z poradnika co dostałam z szpitala.. nie wolno pić gazowanego alkoholu i smażonych potraw i palić papierosów. Lekkie spacery , dużo odpoczywać.. Pozdrawiam i 3maj się..

Janek

02.10.2011 17:52

Odpowiedz
Dzięki, CzarnaMamba, ja też gdy kogoś z naszych długo nie ma na forum to myślę co tam z nim,ale do rzeczy grilek jak ja to nazywam przeszedł ok, smak do jedzenia lekkie osłabienie, po przyjeździe do domu brak apetytu osłabiony jestem, dlatego pytam czy Ci którzy to przeszli mogą doradzić podzielić się swym doświadczeniem, na tym forum,pozdrawiam