Ziarnica.pl
← Wróć do działu Ogólne
Ogólne

biopsja węzła na szyji

Autor: basia.31 • 26.08.2011 18:48 • 2 odpowiedzi

basia.31

26.08.2011 18:48

Odpowiedz

Hej!We wtorek idę do szpitala.Mam miec pobierany wycinek do badania histopatologicznego z powiększonego węzła na szyji.Węzeł ten przesuwa mi tchawicę...Boję się tego zabiegu bo to umieszczone jest w takim niezbyt dobrym miejscu...Czy ktoś z Was miał taki zabieg?

baldi

26.08.2011 18:53

Odpowiedz

O 20:48, dnia 2011-08-26 Basia.31 napisał(-a):

Hej!We wtorek idę do szpitala.Mam miec pobierany wycinek do badania histopatologicznego z powiększonego węzła na szyji.Węzeł ten przesuwa mi tchawicę...Boję się tego zabiegu bo to umieszczone jest w takim niezbyt dobrym miejscu...Czy ktoś z Was miał taki zabieg?

szyi. bez "j" ;-)

rozne sa zabiegi, niektore faktycznie na umiejscowienie wezla sa trudne. nie boj sie - jesli lekarz uzna, ze miejsce jest mocno nietypowe to zamiast znieczulenia miejscowego dadza Ci ogolne, zeby Cie bardziej "unieruchomic".

basia.31

26.08.2011 19:35

Odpowiedz

O 20:53, dnia 2011-08-26 Baldi napisał(-a):

O 20:48, dnia 2011-08-26 Basia.31 napisał(-a):

szyi. bez "j" ;-)

rozne sa zabiegi, niektore faktycznie na umiejscowienie wezla sa trudne. nie boj sie - jesli lekarz uzna, ze miejsce jest mocno nietypowe to zamiast znieczulenia miejscowego dadza Ci ogolne, zeby Cie bardziej "unieruchomic".

A jak dobrze sobie przypominam to Ty Baldi pisałeś że nie należy zwracac uwagi na w/w błędy;-)