Ziarnica.pl
Baza wiedzy
Kalendarz
Tu jesteśmy
Galerie
Anegdoty
Forum
Historie
Logowanie
Forum
☰
Baza wiedzy
Kalendarz
Tu jesteśmy
Galerie
Anegdoty
Forum
Historie
Logowanie użytkownika
← Wróć do wątku
Forum Ogólne
Odpowiedź w wątku: Ziarnica zmienila Twoje Zycie?
Komentujesz wpis użytkownika
georgina z poznania
Nick
E-mail (opcjonalnie)
Treść odpowiedzi
O 21:52, dnia 2004-06-20 georgina z poznania napisał(-a): > > 2004-06-18 09:29... Baldi napisał(a): > > > 2004-06-18 00:47... georgina z poznania napisał(a): > > > Czyżby Klinika Hematologii AM ulica Szamarzewskiego Jeśli tak, to chętnie podzielę się doświadczeniami. Wolę jednak zrobić to w privie, bo raczej niewskazane jest upublicznianie na forum złych i bardzo złych doświadczeń. > > Heh, TEŻ masz złe doświadczenia z tym osrodkiem? Nie tylko Ty na niego narzekasz.. mozesz o tym pisac - wolalbym jednak bez nazwisk, bo moze sie to okazac DLA CIEBIE zgubne w skutkach - srodowisko czytajacych to forum jest dosc spore, wiec nawet jest to wskazane. > też tak pomyślałam, że bez nazwisk (przynajmniej na forum).a doświadczenia mam bardzo przykre-ale gwoli uczciwości dodać muszę, że byłam leczona w okresie, gdy Klinika miała innego szefa, niż obecny.niestety, z tego, co wiem, lekarze pozostali ci sami, choć szeregi zasilili też nowi. > > > > A może zrobimy ranking klinik leczacych ziarnice? [podam szczegoly pozniej, jesli chcielibyscie] > jak najbardziej jestem za!
B
I
Lista
1.
Link
Wyślij odpowiedź