Ziarnica.pl
← Wróć do działu Czy mam ziarnicę?
Czy mam ziarnicę? Zamknięty

dziwne objawy

Autor: Katarzyna • 23.07.2011 13:32 • 11 odpowiedzi

Katarzyna

23.07.2011 13:32

Witam Was i serdecznie pozdrawiam,
kilka dni temu zauważyłam pod pachą (ok. 10 cm poniżej) guzek wielkości fasoli, na drugi dzień (tak mi się teraz wydaje) bolały mnie węzły chłonne pachowe, ale myślałam, że to od noszenia ciężkich siatek z zakupami poprzedniego dnia, ból mninął, guzek został. Trochę się tym zaniepokoiłam, chciałam poczytać coś w internecie i trafiłam na tę stronę. Dodam, że boli mnie kark, ramiona - przeszkadza mi to bardzo, smarowałam Viprosalem B (przechodzi i znowu ból się pojawia), nie mam apetytu, a jak zjem to nie czuję się najlepiej. Czy ktoś z Was miał podobne objawy? Oczywiście jak nie przejdzie przez jakieś 2 tygodnie (no bo pomyślałam: może stres, bolało mnie też wcześniej gardło) to oczywiście zgłoszę się do lekarza.
Pozdrawiam Was serdecznie i życze wszystkiego dobrego :)
Katarzyna

Nessa

23.07.2011 16:51

O 15:32, dnia 2011-07-23 Katarzyna napisał(-a):

Witam Was i serdecznie pozdrawiam,

kilka dni temu zauważyłam pod pachą (ok. 10 cm poniżej) guzek wielkości fasoli, na drugi dzień (tak mi się teraz wydaje) bolały mnie węzły chłonne pachowe, ale myślałam, że to od noszenia ciężkich siatek z zakupami poprzedniego dnia, ból mninął, guzek został. Trochę się tym zaniepokoiłam, chciałam poczytać coś w internecie i trafiłam na tę stronę. Dodam, że boli mnie kark, ramiona - przeszkadza mi to bardzo, smarowałam Viprosalem B (przechodzi i znowu ból się pojawia), nie mam apetytu, a jak zjem to nie czuję się najlepiej. Czy ktoś z Was miał podobne objawy? Oczywiście jak nie przejdzie przez jakieś 2 tygodnie (no bo pomyślałam: może stres, bolało mnie też wcześniej gardło) to oczywiście zgłoszę się do lekarza.

Pozdrawiam Was serdecznie i życze wszystkiego dobrego :)

Katarzyna

rób mniejsze zakupy

beata79

23.07.2011 16:53

To nie ZZ. Węzły ZZ nie bolą. Pewnie nabawiłaś się jakiegoś przeciążenia ręki i taka reakcja węzła na stan zapalny w obrębie ręki.

Katarzyna

23.07.2011 17:19

O 18:53, dnia 2011-07-23 Beata79 napisał(-a):

To nie ZZ. Węzły ZZ nie bolą. Pewnie nabawiłaś się jakiegoś przeciążenia ręki i taka reakcja węzła na stan zapalny w obrębie ręki.

Nie skojarzyłam, a może mi się już wydaje ale piłam Balsam Kapucyński (a ten balsam ma 55% vol). Faktycznie dźwigałam ciężkie siatki z zakupami (ale czy to pierwszy raz, no nie... :) ), wypiłam 50 kropli tego balsamu. Zobaczę może przejdzie ...

Katarzyna

Gizmo

23.07.2011 18:28

Ale się uśmiałam:)

beata79

23.07.2011 20:26

Też chętnie napiję się tego balsamu... może moje ZZ zniknie :-D
Ale jaja

Katarzyna

24.07.2011 05:01

O 22:26, dnia 2011-07-23 Beata79 napisał(-a):

Też chętnie napiję się tego balsamu... może moje ZZ zniknie :-D

Ale jaja

Ale jesteście "fajni", to ZZ tak działa, spadam stąd, lekarz to lekarz, przynajmniej jaj sobie z ludzi nie robi, tylko powie jak i co .... nawet jeśli nie ma nic niepokojącego...

Katarzyna

Nessa

24.07.2011 06:51

a czego się spodziewałaś? że ciężko chorzy ludzie dadzą Ci przytulaska bo się przedźwignęłaś? najpierw poczytaj to forum, zrozum zasady, zobacz na wątki podobne do Twoich, a potem zadawaj pytania - byłyby mądrzejsze

Katarzyna

24.07.2011 08:01

O 08:51, dnia 2011-07-24 Nessa napisał(-a):

a czego się spodziewałaś? że ciężko chorzy ludzie dadzą Ci przytulaska bo się przedźwignęłaś? najpierw poczytaj to forum, zrozum zasady, zobacz na wątki podobne do Twoich, a potem zadawaj pytania - byłyby mądrzejsze

A skąd wiesz, że się przedźwignęłam, no ale przecież Wy "prawie" jak lekarze, ale "prawie" robi ogromną różnicę, zachowujecie się jak jacyś wybrani, no i Wam przytulasek potrzebny no nie ....

Hej Kaśka

Gizmo

24.07.2011 08:24

Bez komentarza:)

Nessa

24.07.2011 11:32

chcesz być Wybrana dziewczynko? zastanów się co piszesz

Katarzyna

24.07.2011 11:43

O 13:32, dnia 2011-07-24 Nessa napisał(-a):

chcesz być Wybrana dziewczynko? zastanów się co piszesz

I nie dziewczynko, mam 42 lata, ale z tego wynika, że ciężko chorzy ludzie jak to ktoś napisał powyżej mają prawo do sarkazmu, robienia sobie jaj, naśmiewania się jak to też ktoś napisał powyżej, że się tak naśmiał, lekceważenia itd, itp. ale dość już tego pisania szkoda mojego czasu...

Życzę Wam dyżo zdrowia...

i pamiętajcie, bo teraz zacytuję "...ziarnica.pl nie jest miejscem pozwalającym na diagnozy medyczne...", a Wy chyba sobie na to pozwalacie,... jak czytałam np. "to nie jest zz" itd. itp.

Proszę już o zamknięcie już tego wątku. Ja się już tu nie pojawię. Piszcie sami do siebie.