Ziarnica.pl
← Wróć do działu Ogólne
Ogólne

bol stawow?

Autor: ola • 14.07.2011 16:41 • 1 odpowiedzi

ola

14.07.2011 16:41

Odpowiedz

Witam. Jestem po drugim wlewie i kilka dni przed kolejna chemia czuje bol w lokciach, kolanach, czasem w nadgarstkach. To oznaka wybjania ziarnicy czy cos nie tak ze mna? Mam jeszcze jedno pytano. Lecze sie w Anglii i lekarz na razie cieszy sie, ze wezly na szyi nie przypominaja juz pomaranczy, ale ja nie wiem o co go konkretnie pytac. Podajecie tu poziom ob i co jest jescze wazne? O jakie wyniki mam pytac? Mam troche dola dzisiaj, bo wkurza mnie, ze to diabelstwo moze sobie nawet po wyleczeniu wrocic...:(

Syll8181

14.07.2011 20:23

Odpowiedz
hej, ja też leczyłam się w UK. Generalnie to nie miałam bezpośredniego wglądu w badania ale przed każdym wlewem widziałam się z lekarzem i mówił mi jak mniej więcej wyglądają moje wyniki, czasem pokazywał wykresy w komputerze np. poziom białych krwinek itp. Tutaj nie ma raczej szans dostania badań do ręki. Tłumaczą to tym, że my się na wynikach nie znamy i nie możemy ich sami sobie interpretować itd. Ja uważam, że mają rację, ale zdania są podzielone...

Co do bolących stawów,też tak miałam i mi pomagał Amol, smarowałam sobie kolana i nadgarstki i zawsze na jakiś czas przynosiło ulgę.

Pozdrawiam