Ziarnica.pl
← Wróć do działu Chemioterapia
Chemioterapia

potrzebuje pomocy

Autor: joma11 • 05.06.2011 01:29 • 4 odpowiedzi

joma11

05.06.2011 01:29

Odpowiedz

Witam chciałam sie doradzić zachorowałam 11 lat temu na ziarnice ,jednak od trzech tygodni mam gorączkę ,wycięto mi trzy węzły do badań czy choroba postępuje,mam pytanie kazano mi czekać na wyniki 3 tygodnie czy jest możliwość szybciej to załatwić? bo opadam z sił i każdy dzień leczenia (wrazie czego) się liczy błAGAM DORADCIE CHCE PRYWATNIE (JESTEM OKOLICE OLSZTYNA NA MAZURACH)GDZIE UDERZYĆ PRYWATNIE? ZEBY SZYBCIEJ TE WYNIKI dOADZCIE PROSZE

madzia1

05.06.2011 11:16

Odpowiedz

Wszędzie tyle się czeka. Czasem odczyt jest już po 2 tygodniach, ale nigdy nie wcześniej. Taka jest procedura.

Janek

05.06.2011 11:33

Odpowiedz

joma11 czy 11 lat miałaś spokój, tak to mam rozumieć ? piszesz że masz gorączkę , a jak wysoką jeżeli można zapytać, jak długo to trwa, może to nie wznowa, pytam bo ja miałem 23 lata spokoju, i wznowa zaczęła się od osłabienia , bólu kości ,wysokiej gorączki nie spadającej poniżej 38,5 trwało to od lipca do grudnia od września trwały badania w grudniu zrobiono wycinek i 30 grudnia pierwsza chemia,we wtorek czeka 11 wlew ale jak będzie nie wiem gdyż od poru dni mam stany podgorączkowe, które nie występowały przy poprzednich wlewach, głowa do góry będzie dobrze, pozdrawiam

Anna

05.06.2011 18:24

Odpowiedz

O 13:16, dnia 2011-06-05 Madzia1 napisał(-a):

Wszędzie tyle się czeka. Czasem odczyt jest już po 2 tygodniach, ale nigdy nie wcześniej. Taka jest procedura.

Wynik wyciętych węzłów mojej córki były już po 3 (trzech) dniach :)

joma11

06.06.2011 13:28

Odpowiedz

O 13:33, dnia 2011-06-05 Janek napisał(-a):

joma11 czy 11 lat miałaś spokój, tak to mam rozumieć ? piszesz że masz gorączkę , a jak wysoką jeżeli można zapytać, jak długo to trwa, może to nie wznowa, pytam bo ja miałem 23 lata spokoju, i wznowa zaczęła się od osłabienia , bólu kości ,wysokiej gorączki nie spadającej poniżej 38,5 trwało to od lipca do grudnia od września trwały badania w grudniu zrobiono wycinek i 30 grudnia pierwsza chemia,we wtorek czeka 11 wlew ale jak będzie nie wiem gdyż od poru dni mam stany podgorączkowe, które nie występowały przy poprzednich wlewach, głowa do góry będzie dobrze, pozdrawiam

powodzenia i zdrowia