Ziarnica.pl
← Wróć do działu Ogólne
Ogólne Zamknięty

Ważne-Dobry onkolog!

Autor: ania • 28.05.2011 11:42 • 1 odpowiedzi

ania

28.05.2011 11:42

Witam! Potrzebuję jakieś namiary na dobrego onkologa w IV stopniu zz. Najlepiej z okolic Warszawy ale niekoniecznie. Takiego który podejmię się walki z chorobą a nie zostawi tylko z Encortonem i powie że nie można nic już zrobić. Może macie namiary na kogoś takiego? Oczywiście mówię o wizycie prywatnej, bo do przychodni wiadomo, że nia ma szans dostania się jak najszybciej tylko tzreba czekać pół roku a czasu jest coraz mniej. Dziękuję za wszelką pomoc. Pozdrawiam, Ania.

Kaśku

28.05.2011 16:58

Aniu, A gdzie do tej pory przebiegało leczenie? Ja leczyłam się w CO w Warszawie, bynajmniej nie prywatnie. Choć ja nie miałam IV stopnia to spotkałam tam parę osób z IV stopniem u których podjęto się terapii i próbowano różnych metod tak aby trafić na coś co zadziała. CO jest również takim ośrodkiem gdzie stosuje się leki które mają obiecujące wyniki ale jeszcze nie są dopuszczone do ogólnego rynku bo nie przeszły wszystkich faz badań. Z tego co wiem to na wizytę wcale nie trzeba aż tak długo czekać, więc może warto spróbować.

Pozdrowionka,

Kasia