pestka
15.05.2011 21:35
witajcie. Co jakis czas..mniej wiecej gdzies co 3tygodnie mam powekszone bolace wezly chlonne. Nigdy na to nie zwracałam uwagi bo po paru dniach przrstawały bolec, wiec ciezko mi okreslic czy mogly byc tez powiekszone niebolace... Dzis, gdy kolejny raz obudzilam sie z powiekszonymi bolacymi wezlami, zaczelam czytac na internecie co moze byc przyczyna. Na jakie info trafilam, doskonale wiece;) generalnie nie naleze do panikarzy, a jak mi sie cos dzieje to nie biegam po lekarzach, ale totalnie olewam. Bardziej mnie zaniepokoily oprocz wezlow chlonnych inne towarzyszace objawy, tj. Swedzenie skory (glownie tlowia) ktore mam notorycznie od ok 2mies. Wczesniej myslalam ze mam sucha skore, no ale chyba nie na tyle ze non stop nawilzana balsamami non stop swedzi, do tego bol wezlow chlonnych oraz ogolne czeste uczucie jakby mnie przeziebienie rozkladalo po wypiciu nawet 1piwa. Nie jest tak za kazdym razem po alkoholu ale ostatnio w ok 90% po wypiciu. I mam tak odrazu po wypiciu, a jak wypije wiecej to na drugi dzien nadal mnie trzyma i mam wrazenie ze to jednak przeziebienie + kac.. Przechodzi razem z kacem. Prosze was o informacje jakie mam realne prawdopodobienstwo choroby? Tylko prosze...bez chrzanienia ze moze zadne a moze jednak. Piszcie po prostu konkretnie co myslicie. Komentarze typu "idz do lekarza" szanuje. Jestem jednak dojrzala osoba i doskonale to wiem. Wiem rowniez ze badania i diagnoza troche trwaja, dlatego zwracam sie do was z prosba o opinie..