Ziarnica.pl
← Wróć do działu Ogólne
Ogólne

nocne poty w remisji

Autor: nowa • 06.05.2011 08:35 • 6 odpowiedzi

nowa

06.05.2011 08:35

Odpowiedz
witam wszystkich
może jestem przewrażliwiona, ale zaczynam się nakręcać więc spytam co o tym sądziecie :
remisja -pet z września 2010, aktualnie od miesiąca nocne poty, bez gorączki, nie jestem przeziębiona i nie mam problemów z tarczycą, do tej pory wyniki w normie, ale norma była nawet przed diagnozą, nie wiem co o tym sądzić czy komuś z was się tak zdarzało?, czy to może świadczyć o nawrocie ? proszę pomóżcie...

nowa

06.05.2011 12:19

Odpowiedz

aktualne wyniki krwi-dzisiaj wszystko w normie oprócz limfocytów poniżej i neutrocytów powyżej, jakieś pomysły ?

Asowa

06.05.2011 14:19

Odpowiedz

O 14:19, dnia 2011-05-06 nowa napisał(-a):

aktualne wyniki krwi-dzisiaj wszystko w normie oprócz limfocytów poniżej i neutrocytów powyżej, jakieś pomysły ?

A lekarz widział wyniki?

Jestem rok po zakończonym leczeniu, nocne poty mam do tej pory.

Limfocyty poniżej normy i neutrocyty też.

Lekarz powiedział, że za nocne poty odpowiadają w moim wypadku problemy hormonalne...

nowa

06.05.2011 17:21

Odpowiedz
Dziękuję za odpowiedz, bo myślenie o tym robi coraz gorzej na psychikę...
wizyta u lekarza w przyszłym tygodniu, limfocyty mnie nie martwią, bardziej te podwyższone neutrocyty bo do tej pory były w normie

Magda

06.05.2011 19:54

Odpowiedz

Po leczeniu miałam nocne poty okolo roku, ale nie były one zlewne (nie takie jakby ktoś wylal na mnie wiadro wody). Onkologa informowałam, dopytywał na wizytach jak dalej z tymi potami, aż same przeszły. To podobno hormony. Do tej pory ogólnie pocę się bardziej, latem mam ciągle mokre włosy, co jest upierdliwe, ale przywykłam (jestem 4 lata po leczeniu).

nowa

09.05.2011 19:53

Odpowiedz
dziękuję, za wszystkie wpisy, byłam u lekarza oczywiście na podstawie morfologii nie jest w stanie nic powiedzieć, zostaje tylko czekać na PET,ale może być nawrót.....
czy ktoś miał takie objawy, a w Pecie nic nie wyszło?
pewnie jestem głupia i się pocieszam, ale nic innego mi już nie zostało....

Binka

13.05.2011 15:29

Odpowiedz

O 21:53, dnia 2011-05-09 nowa napisał(-a):

dziękuję, za wszystkie wpisy, byłam u lekarza oczywiście na podstawie morfologii nie jest w stanie nic powiedzieć, zostaje tylko czekać na PET,ale może być nawrót.....

czy ktoś miał takie objawy, a w Pecie nic nie wyszło?

pewnie jestem głupia i się pocieszam, ale nic innego mi już nie zostało....

Nie jesteś głupia. To normalne że się boisz po tym co przeszłaś. Jednak na Twoim miejscu nie nakręcałabym się negatywnie, bo będzie dobrze ;)