Ziarnica.pl
← Wróć do działu Chemioterapia
Chemioterapia

Prosze o szybka odpowiedz. Życiowa szansa

Autor: jjammall • 03.05.2011 16:33 • 7 odpowiedzi

jjammall

03.05.2011 16:33

Odpowiedz
Witam mam nawrót i mam sie zgloscic na chemioterapie 04.05 czyli jutro lecz moze nie byc miejsca w szpitalu wiec powiedzieli mi ze jak nie 04.05 to przyjmą mnie napewno 11.05 i rozchodzi sie o to ze 21 maja mam koncert na ktorym mozemy wygrac nagranie plyty w studio i 22 tez mamy koncer w naszym rodzinnym miescie na bardzo bardzo duzej imprezie, czekalismy na to 9 lat i chcialbym sie spytac doswiadczonych w tej chorobie czy jest to realne zeby zagrac przy takich terminach. mam miec przeszczep i to ma byc jakas chemia gdzie wlew trwa 5 dni w szpitalu. nie wiem wogule nic ile bede musial byc w szpitalu prosze o odp.

A tak przy okazji piosenka o moim nawrocie

http://www.youtube.com/watch?v=D5fQ2gyONmk

nr gg: 7662022

baldi

03.05.2011 18:24

Odpowiedz
jest realne. lekarze moga pojsc Ci na reke i przelozyc Ci wlewy. w koncu - nic na sile.

najpierw dostaniesz chemie ratunkowa. potem czekaja Cie aferezy, potem chemia mobilizujaca. i DOPIERO potem przeszczep. to bedzie trwac z przerwami, podczas ktorych mozesz realizowac swoje pasje.

nie zrozum mnie zle: zastanow sie tylko, jak juz bedziesz miec wiecej wolnego czasu, czy przydasz sie swoim fanom martwy. nagranie plyty tez da sie przelozyc.

jjammall

03.05.2011 19:01

Odpowiedz

O 20:24, dnia 2011-05-03 Baldi napisał(-a):

jest realne. lekarze moga pojsc Ci na reke i przelozyc Ci wlewy. w koncu - nic na sile.

Myslalem o tym ale zrowie dla mnie jest wazniejsze i nie chce prosic o przesuwanie terminu.

najpierw dostaniesz chemie ratunkowa. potem czekaja Cie aferezy, potem chemia mobilizujaca. i DOPIERO potem przeszczep. to bedzie trwac z przerwami, podczas ktorych mozesz realizowac swoje pasje.

ile moze trwać pierwszy pobyt w szpitalu?

nie zrozum mnie zle: zastanow sie tylko, jak juz bedziesz miec wiecej wolnego czasu, czy przydasz sie swoim fanom martwy. nagranie plyty tez da sie przelozyc.

Wiem rozumiem to dlatego wybieram leczenie własnie.

moniq

03.05.2011 21:22

Odpowiedz
Myślę, że wszystko wyjdzie "w praniu". Jak już będziesz znał terminy leczenia to możesz dopasować do nich terminy nagrań. Jeśli pojawiła się okazja nagrania płyty to raczej tak szybko nie zniknie. W studio też powinni zrozumieć sytuacje że nie jesteś w pełni dyspozycyjny. Jak sam pisałeś - zdrowie jest dla ciebie ważniejsze i nie zmieniaj w tym przypadku zdania. Wszystko da się jakoś pogodzić.
P.S. Kolega Paweł często przesyłał mi linki do waszej muzyki, mimo że nie jestem fanką hip-hopu to szczerze wam kibicuje:)
Pozdrawiam i życzę sukcesów zdrowotnych i muzycznych:)

jjammall

03.05.2011 23:20

Odpowiedz

P.S. Kolega Paweł często przesyłał mi linki do waszej muzyki, mimo że nie jestem fanką hip-hopu to szczerze wam kibicuje:)

Pozdrawiam i życzę sukcesów zdrowotnych i muzycznych:)

Witam Cie Moniczko to własnie ja Paweł od Aśki ;) Słyszałem od niej że też chorowałaś na ziarnice.

Moj Nr GG:7662022 odezwij sie

Jutro ide do szpitala tegze nie wiem kiedy bede ale czekam na wiadomosc

baldi

04.05.2011 19:32

Odpowiedz

no i jak, przyjeli Cie do tego szpitala, odroczyli..?

Aga71

05.05.2011 10:14

Odpowiedz

O 21:32, dnia 2011-05-04 Baldi napisał(-a):

Przyjęli...leży w sali obok mnie:D:D:D

jjammall

10.05.2011 20:18

Odpowiedz

O 21:32, dnia 2011-05-04 Baldi napisał(-a):

Przyjeli.Juz jestem w domku czekam na zbior komórek i z tego co wiem koncerty tez sie uda zagrac tagze wszystko idzie w dobrą strone. Bylo troche ciezko ale sie udalo. Pozdrawiam i dziekuje za odp.