Ziarnica.pl
← Wróć do działu Ogólne
Ogólne

Bóle stawów

Autor: Asowa • 02.05.2011 11:46 • 6 odpowiedzi

Asowa

02.05.2011 11:46

Odpowiedz
Od kilku dni mam problem ze stawami.
Potwornie boli mnie lewa strona (bark, łokieć, nadgarstek)
Momentami strasznie bolą mnie kości palców, też z lewej strony.
Jak mogę sobie pomóc?
W połowie maja mam wizytę w CO więc pewnie doradzę się u swojego lekarza ale jak dotrwać do tego czasu?

madzia1

02.05.2011 17:57

Odpowiedz

O 13:46, dnia 2011-05-02 Asowa napisał(-a):

Jak mogę sobie pomóc?

W połowie maja mam wizytę w CO więc pewnie doradzę się u swojego lekarza ale jak dotrwać do tego czasu?

najlepiej by było gdybyś poszła do neurologa. Spróbuj na razie smarować jakimś naproxenem, albo ketonalem, a z tabletek p/bólowych to jedyne co może pomóc bez recepty to Voltaren acti forte, który zawiera diklofenak. Nie sądzę żeby coś na to poradził onkolog, nawet nie wiem czy może Ci wypisać skierowanie do neurologa :/

Asowa

03.05.2011 08:19

Odpowiedz

najlepiej by było gdybyś poszła do neurologa. Spróbuj na razie smarować jakimś naproxenem, albo ketonalem, a z tabletek p/bólowych to jedyne co może pomóc bez recepty to Voltaren acti forte, który zawiera diklofenak. Nie sądzę żeby coś na to poradził onkolog, nawet nie wiem czy może Ci wypisać skierowanie do neurologa :/

Madzia, dzięki.

Zakupię coś z tego o czym piszesz i wypróbuję.

A mam iść do neurologa czy reumatologa? Myślałam o tym drugim specjaliście...

madzia1

03.05.2011 20:14

Odpowiedz

O 10:19, dnia 2011-05-03 Asowa napisał(-a):

A mam iść do neurologa czy reumatologa? Myślałam o tym drugim specjaliście...

podejrzewasz, że romantyzm Cię dopadł :) mnie tak kierowano kiedy miałam problem z ręką. Najpierw lekarz pierwszego kontaktu - rtg, potem neurolog, a od neurologa do lekarza rehabilitanta, a potem dopiero do chirurga ręki. Jak może być w Twoim przypadku nie wiem :) ale mam nadzieję, że podane przeze mnie nazwy specyfików choć trochę Ci pomogą.

Asowa

04.05.2011 07:15

Odpowiedz

podejrzewasz, że romantyzm Cię dopadł :) mnie tak kierowano kiedy miałam problem z ręką. Najpierw lekarz pierwszego kontaktu - rtg, potem neurolog, a od neurologa do lekarza rehabilitanta, a potem dopiero do chirurga ręki. Jak może być w Twoim przypadku nie wiem :) ale mam nadzieję, że podane przeze mnie nazwy specyfików choć trochę Ci pomogą.

Swój organizm podejrzewam o różne dziwactwa;P

Specyfiki trochę pomagają, dzięki :)

Olga81

21.11.2011 08:40

Odpowiedz

O 13:46, dnia 2011-05-02 Asowa napisał(-a):

Jak mogę sobie pomóc?

Polecam Artrocol.Nie dawno go właśnie odkryłam i nareście nie odczuwam już takiego bólu jak to bywało wcześniej.A w żadnym wcześniejszym w innym leku,które zażywałam,nie znlazłam takiego skladnika jak w tym m.in:Osteol.

manuela76

02.12.2011 08:39

Odpowiedz

Moja mama również ma problem ze stawami, ciągle bolą ją ręcę, próbowała już wiele specyfików, a ostatnio zakupiłam jej właśnie wspomniany wyżej Artrocol i naprawdę zaczął jej pomagać. Polecam, gdyż ma bogaty skład, dobrą cenę i co najważniejsze działa;)