Ziarnica.pl
← Wróć do działu Przeszczep
Przeszczep

Zimno mi jak niewiem

Autor: Coookie • 12.09.2004 16:39 • 3 odpowiedzi

Coookie

12.09.2004 16:39

Odpowiedz
Mniej więcej po przeszepie zaczęło mi sie robić zimno, a tu lato, upał, a ja w swetrach. To jest takie wewnętzrne zimno i ubieranie sie nic nie daje. Teraz jest juz 6 mieś. po przeszczepie i nadal tak jest. czy to normalne, czy to minie????? Bo tu znowu zima idzie:]

DiDi

12.09.2004 18:14

Odpowiedz

2004-09-12 18:39... Coookie napisał(a):

Mniej więcej po przeszepie zaczęło mi sie robić zimno, a tu lato, upał, a ja w swetrach. To jest takie wewnętzrne zimno i ubieranie sie nic nie daje. Teraz jest juz 6 mieś. po przeszczepie i nadal tak jest. czy to normalne, czy to minie????? Bo tu znowu zima idzie:]

Witam!

Ja tez jestem po przeszczepie-mialam go w czerwcu tego roku i ostatnio miewam uczucie zimna. Nawet w gorace dni robilo mi sie bardzo zimno. Zaczelam sie bac ze cos dzieje sie ze mna nie tak, ale podobno jest to dosc czesto spotykane po przeszczepie. Jak tak bedzie do zimy to nie wiem jak ja przetrwam.

Pozdrawiam i zycze duzo zdrowka!!!

baldi

12.09.2004 18:24

Odpowiedz
[ziarnica/moja historia]
"Rzeczywistość okazała się okrutna. W środku lata chodziłem w bluzie z kapturem, bolały mnie praktycznie wszystkie mięśnie, było mi straszliwie zimno, chodziłem powoli, męczyłem się jak stary dziadek"..

zeby tylko potwierdzic Wasze teksty.

Kasia

13.09.2004 15:37

Odpowiedz
Witam, ja nie miałam przeszczepu tylko chemie, ale tego lata też chodziłam ciągle zmarźnięta, nawet na plaży siedziałam w swetrze, a często i pod kocem:):):) Wydaje mi się, że może to być spowodowane osłabieniem i wycieńczeniem organizmu, ale myślę, że jak trochę dojdę do siebie i nabiorę sił to to minie, mam nadzieję, że to nastąpi przed zimą bo może być ciężko:):):)