Witam wszystkich!Mam pytanie do tych którzy mieli zaszczyt bycia w szpitalu w CO w W-wie. Otóż mam termin wyznaczony na 17.03(jutro), dzis dzwoniłam z pytaniem o wolne miejsce, bez rezulatatu. Spróbuje jutro.Jak to jest tam z ta procedura, czy jest szansa że mnie przyjmą nawet za pare dni skoro miałam termin na 17?jak ogólnie dostać sie na oddział?rejestrować sie normalnie do poradni i potem zaprowadzą nie wiem. Czuje że stoje w martwym punkcie, niedojże byłam leczona złą chemia, na inną chorobę, to teraz mam kolejne schody.
Ja leczę się tam w "PRZYCHODNI" i to też w czwartek.
Nie wiem dokładnie o co Ci chodzi ( pewnie miałaś wyznaczoną wizytę w przychodni), ale skoro miałaś wyznaczoną wizytę to trzba było poprostu na nią iść.. (wczesniej rejestrukąc się w rejestracji jak w każdym ośrodku zdrowia ). Nie wiem o jakie wolne miejsce chodzi...
Na odział kieruje lekarz z przychodni, ale w CO w Warszawie leży się na min tylko w przypadku operacji itd. w większości przypadków w tym moim jest leczenie ambilatoryjne, czyli wizyta u lekarza w przychodni a potem chemia na odziale "szpital dzienny". w razie pytań służę pomocą