Ziarnica.pl
← Wróć do działu Czy mam ziarnicę?
Czy mam ziarnicę?

Proszę o interpretację objawów

Autor: Żaneta • 20.02.2011 09:29 • 1 odpowiedzi

Żaneta

20.02.2011 09:29

Odpowiedz
Witam,
Po krótce chciałabym przedstawić moją historię.W listopadzie 2010 wyszły mi bardzo bolesne węzły chłonne pachwinowe tzn.węzły nie bolały,ale okolica myślę,że to dla tego,że były strasznie powiększone.Zgłosiłam się do rodzinnego który stwierdził,że to chyba przepuklina i kazał mi przyjść za 2 tygodnie.Węzły dalej się utrzymywał,przepisał mi antybiotyk po którym węzły na jakiś tydzień znikły-po czym pojawiły się w 2 pachwinie i na szyi.Moje wyniki badań z grudnia:Leukocyty 10,2,Granulocyty 7,6(wszystkie pozostałe w normie)a z lutego:MCH 31,6,Granulocyty 7,2(wszystkie pozostałe w normie).Dodam,że węzły mnie nie bolą.Czy to może mieć związek z tym,że jakby wyszło mi uczulenie od kapsla od spodni,które bardzo mnie swędziało,więc drapałam,zaczęła zbierać mi się ropa i bardzo brzydko mi się goiło,to samo mam w dziurkach od uszu(dodam,że nigdy nie robiło mi się żadne uczulenie,spodni nie kupiłam nowych a kolczyki te co zawsze).Jutro mam wizytę u hematologa i troszkę zaczęłam się martwić.Dodam,że na te wszystkie brzydkie miejsca stosuję maść z antybiotykiem,która nie pomaga.Ucho mam już prawie zagojone a węzły dalej widoczne gołym okiem.Prosiłabym o Waszą opinię czy jest powód,żebym zaczęła się martwić?

baldi

20.02.2011 15:16

Odpowiedz

martwić się pozwalam, ale nie o ziarnicę.