Ziarnica.pl
← Wróć do działu Czy mam ziarnicę?
Czy mam ziarnicę?

co mi jest???

Autor: pablito • 21.01.2011 17:13 • 2 odpowiedzi

pablito

21.01.2011 17:13

Odpowiedz

Witam! Mam problem ze swoim organizmem...otoz 4 lata temu na zwyklym bilansie szkolnym lekarz wyczul u mnie powiekszone wezly chlonne na szyi,zrobiono mi morfologie z rozmazem ktora niczego nie wykazala bo bylo wszystko w n ormie,zrobiono mi rowniez USG ktore wykazalo ze cala szyje mam pokryta guzkami z czego najwieksze maja od 3,4 do 3,8cm. Zrobiono mi biopsje i wykazala zapalenie wezlow. 28.12.2010 lekarz skierowal mnie na ponowna morfologie poniewaz wymacalem u siebie nowe 3 guzki jeden na szyi drugi na karku a trzeci pod prawa podpacha, morfologia wykazala zwiekszona liczbe limfocytow i nie znaczna anemie. Od 3 miesiecy bardzo szybko sie mecze jestem bardzo blady wrecz bialy mam bole kostne. 31.01.2011 mam wizyte u hematologa. Czy mam sie obawiac???Sam nie wiem co mam juz o tym myslec...Prosze was o jakas porade. z gory dziekuje!!!

Asowa

21.01.2011 22:47

Odpowiedz

31.01.2011 mam wizyte u hematologa. Czy mam sie obawiac???Sam nie wiem co mam juz o tym myslec...Prosze was o jakas porade. z gory dziekuje!!!

Do tego czasu nic nie zrobisz...

To już niedługo, zleci szybko.

Poproś o wycięcie i zbadanie węzła.

Głowa do góry, ludzie z ZZ wychodzą, więc nawet jeśli cię to dopadło nie będzie źle:)

pablito

23.01.2011 00:17

Odpowiedz

O 23:47, dnia 2011-01-21 Asowa napisał(-a):

31.01.2011 mam wizyte u hematologa. Czy mam sie obawiac???Sam nie wiem co mam juz o tym myslec...Prosze was o jakas porade. z gory dziekuje!!!

Do tego czasu nic nie zrobisz...

To już niedługo, zleci szybko.

Poproś o wycięcie i zbadanie węzła.

Głowa do góry, ludzie z ZZ wychodzą, więc nawet jeśli cię to dopadło nie będzie źle:)

DZIKUJE ZA SLOWA OTUCHY CHOCIAZ TY JAKO JEDYNA OSOBA DODAJESZ MI SLOWA KTORE PODTRZYMUJA MNIE TROCHE NA DUCHU!!!:)LECZ I TAK MAM ZLE PRZECZUCIA ..ALE POCZEKAM DO TEJ WIZYTY W KONCU CO MA BYC TO BEDZIE. MOZE BEDZIEMY UTRZYMYWAC KONTAKT MAILOWY LUB NA GG JESLI OCZYWISCIE CHCESZ. CZEKAM NA WIADOMOSC!DO USLYSZENIA:)!!!