Ziarnica.pl
← Wróć do działu Chemioterapia
Chemioterapia

ziarnica i jej objawy

Autor: ania • 09.10.2010 12:19 • 4 odpowiedzi

ania

09.10.2010 12:19

Odpowiedz

Witam mam pytanie czy wszyscy co maja ziarnice maja nadmierne pocenie? Otorz poszłam do lekarza z powiekszonymi wezłami po antybiotykach nadal sa a lekarz mi mowi ze ziarnica napewno nie bo by pani sie pociła itd

jozu

09.10.2010 13:50

Odpowiedz

http://ziarnica.pl/index.php?tekst=zz_objawy

nie zakładaj, że to ziarnica od razu, szkoda nerwów.

O 14:19, dnia 2010-10-09 ania napisał(-a):

Witam mam pytanie czy wszyscy co maja ziarnice maja nadmierne pocenie? Otorz poszłam do lekarza z powiekszonymi wezłami po antybiotykach nadal sa a lekarz mi mowi ze ziarnica napewno nie bo by pani sie pociła itd

aga19

14.12.2010 20:39

Odpowiedz

nie koniecznier musisz sie pocic... ja np na poczatku sie nie pocilam ale po jakims czasie po 30-minutowym spacerze bylam cala mokra

Tomasz

15.12.2010 10:38

Odpowiedz

Nie wszyscy chorzy na ziarnicę mają nadmierne pocenie. Tylko 20 % chorych doświadcza potów nocnych. A samo pocenie nie wskazuje wcale na to, że masz ziarnicę. Pomieszanie z poplątaniem zwłaszcza, że pocenie jest objawem towarzyszącym w nocy. W dzień może to być wynikiem przeziębienia, zbyt ciepłej kurtki czy mnóstwa innych elementów ;)

Kaśku

15.12.2010 13:06

Odpowiedz

Ja się wogóle nie pociłam, ani w dzień, ani w nocy.

Pozdrawiam,

Kasia