Ziarnica.pl
← Wróć do działu Ogólne
Ogólne

NOCNE POCENIE

Autor: nowa • 29.09.2010 09:12 • 3 odpowiedzi

nowa

29.09.2010 09:12

Odpowiedz
Witam wszystkich i serdecznie proszę o rade, jestem 5 miesięcy po ostatniej chemii-chłoniak grudkowy- i znowu zaczynam się pocić w nocy, wyniki krwi wszystkie w normie.
Czy ktoś z was miał taką sytuację? czy to może świadczyć o nawrocie? proszę o radę, bo strasznie się boję...

Tomek

29.09.2010 14:15

Odpowiedz

O 11:12, dnia 2010-09-29 nowa napisał(-a):

Witam wszystkich i serdecznie proszę o rade, jestem 5 miesięcy po ostatniej chemii-chłoniak grudkowy- i znowu zaczynam się pocić w nocy, wyniki krwi wszystkie w normie.

Czy ktoś z was miał taką sytuację? czy to może świadczyć o nawrocie? proszę o radę, bo strasznie się boję...

Nie bój się. Ja miałem właśnie tak, że zdarzało mi się dzień w dzień budzić kilka razy w nocy, i musiałem się przebierać, bo byłem cały spocony. Oczywiście nie miałem pojęcia co jest grane, ale było to kilka lat temu, wówczas bardzo się tego bałem, (obecnie już 8 minęło od zakończenia leczenia), a do tej pory jestem zdrowy.

Gdybyś coś więcej zauważyła zawsze można odwiedzić onkologa w klinice przed wyznaczonym terminem. Masz do tego prawo. Pamiętam, że ja nawet z niego korzystałem, choć całe szczęście okazywało się, że jestem zdrowy. Z tymi potami może być tak, że wcale nie są związane z nawrotem, progresją pierwotną, etc.

nowa

29.09.2010 17:34

Odpowiedz
Dziękuję serdecznie za odpowiedz, może trochę przesadzam i zaczynam świrować, ale wcześniej lekceważyłam takie objawy no i wyszło jak wyszło.
Jeszcze raz dziękuję.

jozu

01.10.2010 21:29

Odpowiedz

Tylko nie panikuj, bo to Cię nakręci i jeszcze zwiększy Ci się potliwość, albo bardziej będziesz dostrzegała.

Dobrze, że robiłaś badanie krwi. Dla pewności obserwuj to jeszcze :)

Bądź dobrej myśli!:)

O 11:12, dnia 2010-09-29 nowa napisał(-a):