Ziarnica.pl
← Wróć do działu Ogólne
Ogólne

po drugim autoprzeszczepie!!!

Autor: ania85 • 14.08.2010 14:07 • 3 odpowiedzi

ania85

14.08.2010 14:07

Odpowiedz
Witam serdecznie. Zaglądam na forum juz od dawna , odkąd zaczęłam chorować. Obecnie jestem po 2óch autologicznych przeszczepach, chemiach:ABVD, ESHAP, Endoxan, ICE, BEECOP i oczywiście dwóch mega a na koniec kilkanaście lampek. Leczę się od 2004 roku + zaliczona późna wznowa.
Walczcie bo warto- o każdy dzień! Ja w międzyczasie zaliczyłam dyplom artystyczny, skończyłam studia, wyszłam za mąż i jeszcze wiele fantastycznych rzeczy!!!
nie wiem jak długo uda mi się cieszyć następnymi dniami ale mam nadzieję, że choć trochę. Obecnie 48 doba po autoprzeszczepie- czuję się świetnie. A wyniki???Zobaczymy!!!!
pozdrawiam.

karlos

14.08.2010 20:30

Odpowiedz

cześć Aniu,

dobrze, że w Tobie tyle dobrej energii, bądź dobrze nastawiona, sądzę, iż od psychiki b.wiele zależy. Też czekam na drugie auto po wczesnej wznowie (Poznań), serdecznie pozdrawiam, trzymam kciuki. K.

O 16:07, dnia 2010-08-14 ania85 napisał(-a):

Witam serdecznie. Zaglądam na forum juz od dawna , odkąd zaczęłam chorować. Obecnie jestem po 2óch autologicznych przeszczepach, chemiach:ABVD, ESHAP, Endoxan, ICE, BEECOP i oczywiście dwóch mega a na koniec kilkanaście lampek. Leczę się od 2004 roku + zaliczona późna wznowa.

Walczcie bo warto- o każdy dzień! Ja w międzyczasie zaliczyłam dyplom artystyczny, skończyłam studia, wyszłam za mąż i jeszcze wiele fantastycznych rzeczy!!!

nie wiem jak długo uda mi się cieszyć następnymi dniami ale mam nadzieję, że choć trochę. Obecnie 48 doba po autoprzeszczepie- czuję się świetnie. A wyniki???Zobaczymy!!!!

pozdrawiam.

kaśka

15.08.2010 11:54

Odpowiedz

O 16:07, dnia 2010-08-14 ania85 napisał(-a):

pozdrawiam.

Cześć ja też jestem po 2 autoprzeszczepach już 7 rok żyje normalnie i cieszę się z każdego dnia pozdrowienia i szybkiego powrotu ze szpitala.

ania85

15.08.2010 14:00

Odpowiedz

No ja też na to liczę i pozdrawiam.