myśle, że na szczeście nie ma wśród naszych Forumowiczów zbyt wiele osób po dwóch auto - to po pierwsze. Po drugie każdy przypadek jest indywidualny, i każdy czas możliwy. Ja po pierwszym przeszczepie (idąc na przeszczep miałem 2 drobiazgi słabo świecące w śródpiersiu) w PET po 3 mies. owe drobiazgi pozostały. Uznano, że to resztkowe i lampy. Nie pomogło - choroba rozwinęła się, splenektomia, chemie, teraz czekam na drugie auto, jestem w remisji całkowitej.
Głowa do góry, wiem, że po tylu przejściach wszystko w zakresie zdrowia wytrąca z równowagi, aktualnie to przerabiam.
Jakoś nikt nie znalazł się na forum , kto by odpowiedział o nawrocie po drugim przeszczepie- może znajdę pomoc co do pytania :
Jak wcześnie po przeszczepie autologicznym może nastąpić nawrót ziarnicy? Czy miesiąc to możliwy czas?
Ja jestem właśnie 40 dni po przeszczepie , dostałam zapalenie płuc- lekarze byli jednomyślni piękne klasyczne zapalenie płuc ; ja jednak wiedziona wcześniejszymi doświadczeniami już coś sobie urajam. pozdrawiam i prosze o pomoc.