Ziarnica.pl
← Wróć do działu Ogólne
Ogólne

nocne poty - czy to nawrót?

Autor: Stefan609 • 08.11.2004 07:52 • 1 odpowiedzi

Stefan609

08.11.2004 07:52

Odpowiedz
Witam,
Po niecałym roku od leczenia ziarnicy złośliwej (ABVD + radioterapia), rozpoczeła się od kliku dni seria nocnych potów (przez 4 dni). Nie wiem dokładnie co może być przyczyną, ale podkreślam nie jestem przeziębiony, ani nic takiego. Ogólnie czuje sie dobrze

Czy może to świadczyć o nawrocie choroby?

Wszelkie informacje mile widziane

Pozdrawiam

hela

09.11.2004 10:20

Odpowiedz

2004-11-08 08:52... Stefan609 napisał(a):

Witam,

Po niecałym roku od leczenia ziarnicy złośliwej (ABVD + radioterapia), rozpoczeła się od kliku dni seria nocnych potów (przez 4 dni). Nie wiem dokładnie co może być przyczyną, ale podkreślam nie jestem przeziębiony, ani nic takiego. Ogólnie czuje sie dobrze

Czy może to świadczyć o nawrocie choroby?

Wszelkie informacje mile widziane

Hello Stefan,

ciezko powiedziec czy moze to swiadczyc o nawrocie choroby...jesli juz przeszedles ziarnice Sam wiesz ze zwiekszone pocenie jest jednym z objawow tego świnstwa. Na pewno jestes pod kontrola hematologa czy tez onkologa i sadze ze spotkanko z nim pomogloby wyjasnic te kwestie. Jesli bardzo Cie to niepokoi to nie zwlekaj, po co meczyc sie psychicznie i gdybac...ja od pol roku mam znowu uciazliwy swiad, ale okazalo sie ze mam chora tarczyce i na niej guza...ale to juz inna historia...

a z drugiej strony pogode mamy teraz taka, ze nas nie rozpieszcza....trzymam kciuki za Ciebie...kliknij jak sie cos wyjasni:)))

pozdroofka Halina