gonia27
03.06.2010 18:41
Witajcie nie wiem czy mnie jeszcze pamietacie u mnie bez zmian wezły nadal sa na szyi ostatnio czyli od kwietnia choruje na przeziebienia bakteryjne połaczone z ostrym kaszlem 2 antybiotyki weszły w ruch i była poprawa ale po wczasach nawrot kolejne przeziebienie i kolejny laryngolog dał mi leki twierdzac ze to alergia biore leki juz miesiac i niby jest poprawa ale pzy oddychaniu boli mnie krtan gardło mam uczucie jakbym miała coś w przełyku ,poszłam z tym do internisty oczywiscie pani doktor nawet mnie nie obsłuchała nie raczyła skierowac na rtg klatki czy płuc -jestem załamana nasza słuzba -przepraszam że to pisze ale mam dosyc.Mowiedoktorce ze kaszle juz 2 miesiace a ona ze jak bede jeszcze miec 3 miesiace kaszel to mam przyjsc -szok!!! Temperature mierze choć nie wiem czy ma to u mnie sens pracuje na 3 zmiany organizm mam ciagle rozlegulowany temperatura od 36 do 37,2 w grudniu miałam helikobakterie nie wiem czy wspomninałam.W Czestochowie nie chca usunac mi wezła na tetniccy:( 12.06 mam wizyte do onkologa zobaczymy co powie .Mam pytanie czy jak jestem przeziebiona warto robic badania z krwii??