Ziarnica.pl
← Wróć do działu Ogólne
Ogólne

poród drugiego dziecka by ratować pierwsze

Autor: awe • 19.11.2004 21:24 • 6 odpowiedzi

awe

19.11.2004 21:24

Odpowiedz

Jest już kilka przypadków wPolsce -leczenia chorego dziecka na białaczkę przeszczepem komórek macierzystych z krwi pepowinowej pobranej przy porodzie kolejnego dziecka- braciszka lub siostrzyczki. SUPER Wiec warto!!!! I ten przeszczep uratował zycie!!!

baldi

19.11.2004 23:16

Odpowiedz
tak, super.

a, zeby nas o tym poinformowac musialas/-es stworzyc dwa nowe watki i jeden pusty komentarz. gratuluje.

awe

21.11.2004 13:40

Odpowiedz

2004-11-20 00:16... Baldi napisał(a):

tak, super.

a, zeby nas o tym poinformowac musialas/-es stworzyc dwa nowe watki i jeden pusty komentarz. gratuluje.

A BO CO SIE STAŁO!!!!!! chyba ważniejsza jest informacja??/

Piotr

22.11.2004 03:16

Odpowiedz

2004-11-21 14:40... awe napisał(a):

A BO CO SIE STAŁO!!!!!! chyba ważniejsza jest informacja??

To jest forum poświęcone ziarnicy złośliwej, zamieszczając tu kilka wątków poświęconych innej chorobie wprowadzasz zamieszanie i utrudniasz przeglądanie forum. Tak trudno załapać?

beata

22.11.2004 10:02

Odpowiedz
dajcie spokój,jeszcze tu potrzebna jest nerwowa atmosfera...jakby za mało jej było dookoła
pozdrawiam

hela

22.11.2004 12:52

Odpowiedz

2004-11-22 11:02... beata napisał(a):

dajcie spokój,jeszcze tu potrzebna jest nerwowa atmosfera...jakby za mało jej było dookoła

pozdrawiam

Popieram Beatę...a z drugiej strony to milo slyszec ze chyba Wam lepiej skoro skaczecie sobie do gardełek:)

Poza tym Awe nie musisz sie tak bardzo obruszac na krytykę, rozumiem ze chcesz nas poinformowac o bardzo waznych faktach i osobiscie jestem ci wdzieczna za "newsy", ale wypowiadajac sie na tej stronie automatycznie akceptujesz regulamin jaki obowiazuje tutaj, i Baldi ma racje mówiąc o wielu pustych lub dublowanych postach i całych wątkach na forum.

PEACE MY BROTHERS AND SISTERS, stres w ziarnicy chyba nie jest specjalnie poządany....

pozdrawiam Was serdecznie

Hela

beata

22.11.2004 13:33

Odpowiedz
a propo dublowanych nowych wątków-nie wiem dlaczego, ale zdarzyło mi się przy zamieszczaniu takowego i to dwukrotnie,że automatynie dodało 2 razy-ku mojemu wielkiemu zdziwieniu
pozdrówka