Ziarnica.pl
Baza wiedzy
Kalendarz
Tu jesteśmy
Galerie
Anegdoty
Forum
Historie
Logowanie
Forum
☰
Baza wiedzy
Kalendarz
Tu jesteśmy
Galerie
Anegdoty
Forum
Historie
Logowanie użytkownika
← Wróć do wątku
Forum Czy mam ziarnicę?
Odpowiedź w wątku: powiększone węzły chłonne itd...
Komentujesz wpis użytkownika
joanna wierzbińska
Nick
E-mail (opcjonalnie)
Treść odpowiedzi
O 23:38, dnia 2010-07-14 joanna wierzbińska napisał(-a): > > O 20:30, dnia 2010-07-12 ANNA napisał(-a): > > U mnie diagnozowania ciąg dalszy. > > Kolejne zakaźne wykluczone min. hiv, cytomegalia > > USG piersi - nic > > kolejne USG węzłów - bez zmian 14mm > > i 2 opinie onkologów - 1) wyciąć, 2)obserwować 2 miechy bo miejsce na tętnicy i lepiej nie ruszać > > jutro idę po trzecią opinię. > > nie wiem już co jest grane :( > witaj Aniu, właśnie przeczytałam twoj post. jestem ciekawa do jakiego lekarza chodzisz? ja jestem po biosji, miałam ją 2.07. wynik ma byc niby 23.07. i tak czekam. i się zastanawiam co będzie jesli wynik z biopsji będzie negatywny, tzn. okaże się że nie mam ziarnicy. Czy lekarz zrobi mi jeszcze jakies dodatkowe badania? czy poprostu wygoni do domu? przez te 3 tyg od pierwszej wizyty guz mi sie znacznie powiększył, wyszedł nowy po drugiej stronie szczęki. i także nie boli. Zwariuję chyba z tych nerwów.. ps. ja także mieszkam w okolicach szczecina. Trzymaj się kobietko:)
B
I
Lista
1.
Link
Wyślij odpowiedź