Ziarnica.pl
← Wróć do działu Ogólne
Ogólne

całkowita remisja po beacopp

Autor: aniazz • 29.03.2010 06:57 • 1 odpowiedzi

aniazz

29.03.2010 06:57

Odpowiedz
Witam,
Mam do Was następujące pytanie i prośbę. Wiem, że są na forum takie osoby, które po dwóch pierwszych kursach beacopp i kontrolnym pecie uzyskały całkowitą remisję. (Czytałam o tym jakiś czas temu, jednak nie mogę w tej chwili znaleźć tego wątku.) Ja też należę do tych osób. Jeśli jesteście, proszę odezwijcie się i napiszcie jak to wszystko teraz u Was wygląda. Jak się czujecie, ile lat jesteście w remisji, czy macie dzieci. Ja wiem, że każdy przechodzi to indywidualnie, ale chciałabym wiedzieć jak to jest u innych.
Dzięki wielkie z góry
Pozdrawiam wszystkich walczących i wyleczonych
Anka

dorota

29.03.2010 07:10

Odpowiedz
niestety u mojego męża nie było remisji po 2 seriach beacopp, miał 6xesk i 1xzwykły, ale pomimo tak bardzo zaawansowanej choroby jest 3 lata w remisji i wszystko jest super, nawet nie choruje zbyt często, nie łapie jakichś infekcji, można powiedzić że życie w miarę wróciło do normy (gdyby jeszcze udało się opozbawić tego strachu co bedzie dalej:)), niestety jedynie z dzidziusiem nie jest dobrze, beacopp miał niestety wpływ na płodność, ale i tak cieszymy się że wszystko inne jest ok:)

pozdrawiam
dorota i tomek
szczęściarze w remisji