Ziarnica.pl
← Wróć do działu Ogólne
Ogólne

Witam

Autor: alakhaine • 19.03.2010 18:00 • 1 odpowiedzi

alakhaine

19.03.2010 18:00

Odpowiedz

Witam wszystkich. Od dłuższego czasu wchodzę na tą stronę, ale jak dotąd nie miałam odwagi pisać. Dziś się zdecydowałam w sumie nie wiedząc co mnie skłoniło tak nagle. Nie będę zadawać pytań, bo przecież w załozeniu tej strony przecież nie było diagnozowanie przez Was ale zapewne dlatego żeby ludzie chorzy mogli sobie pomóc wspierajac sie, wymieniając sie doświadczeniami czy też służąc radą. Ale się rozpisałam troszke zbaczając z tematu. Po krotce napomnę tylko, iż jestem w trakcie oczekiwania na wynik hist-pat właśnie w kierunku ZZ, fakt 3 miesiace temu z pierwszego badania RTG lekarz napisał podejrzenie w kierunku BBS i od tego sie zaczęło a ja kompletnie nie sądziłam, że taki drobiazg nakieruje moją lekarke na taki tor( za co w sumie jestem jej bardzo wdzięczna za jej przytomność).Badania i coraz więcej znaków dajacych obraz własnie ZZ. Cieszę się, że istnieje taka strona, bardzo dużo dzięki niej zrozumiałam, chociaz dotąd myślalam, iż majac dziecko niepełnosprawne juz ma się duże doświadczenie.Nie mniej chcialam się przywitać, bo jakoś tak anonimowo czułam sie jak jakiś Karamba.I chociaż do końca nie wiem, czy dołaczę do Waszego grona, to chciałabym wszystkich pozdrowić i życzyć wiele siły oraz nigdy nie upadającego ducha walki. Pozdrawiam:)

madzia1

19.03.2010 20:01

Odpowiedz
Tobie również życzę dużo siły i miejmy cichą nadzieję, że nie jesteś chora. A jeśli nawet się okaże to wiem, że sobie poradzisz ponieważ każdego dnia to udowadniasz dbając o dobro kogoś innego :)
Pozdrawiam Cię serdecznie,
M1