duki
09.03.2010 20:22
Autor: duki • 09.03.2010 20:22 • 10 odpowiedzi
duki
09.03.2010 20:22
matias
09.03.2010 20:35
O 21:22, dnia 2010-03-09 Duki napisał(-a):
Witam, chciałbym abyście podzielili się informacją na temat przepustek w Waszych szpitalach.
Uważam , że zarówno dla szpitala byłoby lepiej, bo nie ponosiłby kosztów utrzymania osoby , a przede wszystkim dla pacjenta równie dobrze byłoby przebywać w domu z bliskimi , działa mocno mobilizująco na naszą psychikę. Nie rozumiem tego ukrytego planu jaką się kieruje Twoja jednostka lecznicza. Pozdrawiam i duuużo cierpliwości oraz szybkiego powrotu do zdrowia.
madzia1
09.03.2010 20:55
duki
10.03.2010 10:28
Nie wiem co to za bzdura z brakiem tych przepustek, ale ktoś powinien jakiś rozwiązać ten problem. Byłem ostatnio na badaniach specjalistycznych na oddziale pulmonologicznym i po zrobieniu badań sem ordynator stwierdził, że niepotrzebnie mnie narażają na infekcje, gruźlice i takie tam. Do czasu wyników z badań wysłał mnie na przepustkę, ale kazał podpisać świstek, iż wychodzę na własne żądanie aby mieć tzw. "dupochron". Oczywiście podarł ten papierek po moim powrocie. To jakaś paranoja...
asowa
10.03.2010 11:49
O 11:28, dnia 2010-03-10 Duki napisał(-a):
Nie wiem co to za bzdura z brakiem tych przepustek, ale ktoś powinien jakiś rozwiązać ten problem. Byłem ostatnio na badaniach specjalistycznych na oddziale pulmonologicznym i po zrobieniu badań sem ordynator stwierdził, że niepotrzebnie mnie narażają na infekcje, gruźlice i takie tam. Do czasu wyników z badań wysłał mnie na przepustkę, ale kazał podpisać świstek, iż wychodzę na własne żądanie aby mieć tzw. "dupochron". Oczywiście podarł ten papierek po moim powrocie. To jakaś paranoja...
Duki, większość pomysłów NFZtu jest chora:(
A nie możesz poprosić, żeby cię wypisali tak po prostu a jak wyniki będą to wrócisz do nich?
duki
10.03.2010 15:05
Duki, większość pomysłów NFZtu jest chora:(
A nie możesz poprosić, żeby cię wypisali tak po prostu a jak wyniki będą to wrócisz do nich?
Pytałem, ale nie ma takiej opcji, bo mają grafik przyjęć. A następny termin który mogą mi zaproponować to na koniec kwietnia i takie tam bzdury. Szkoda mówić, z dnia na dzień łapie większego doła. Zamiast człowiek cieszyć się życiem, bo nie wiadomo ile mu jeszcze zostało to go będą w szpitalu przetrzymywać jak w zakładzie zamkniętym.
asowa
10.03.2010 16:17
Pytałem, ale nie ma takiej opcji, bo mają grafik przyjęć. A następny termin który mogą mi zaproponować to na koniec kwietnia i takie tam bzdury. Szkoda mówić, z dnia na dzień łapie większego doła. Zamiast człowiek cieszyć się życiem, bo nie wiadomo ile mu jeszcze zostało to go będą w szpitalu przetrzymywać jak w zakładzie zamkniętym.
duki
10.03.2010 17:46
To ci współczuję:(
Mam nadzieję, że teraz znajdą sposób na to, żeby cię wyleczyć.
A jeśli można spytać to czemu chemia ci nie pomaga?
Chyba za dużo tego.. Po 40-tu cyklach dostałem już chyba wszystko jeżeli chodzi o standardowe leczenie. Cała nadzieja tutaj, mają wykombinować jakąś niestandardową chemioterapie, no i we autoprzeszczep, ale co z tego wyjdzie to niewiadomo...
duki
11.03.2010 20:13
Ma ktoś jakieś podobne doświadczenia z przepustkami obecnie?
duki
12.03.2010 13:37
Już w sumie nieważne. Dziś wkłucie centralne a jutro chemia. Później kolekcja komórek do auto. Mam nadzieję że się wszystko uda...
dzidka
12.03.2010 17:13
O 14:37, dnia 2010-03-12 Duki napisał(-a):
Już w sumie nieważne. Dziś wkłucie centralne a jutro chemia. Później kolekcja komórek do auto. Mam nadzieję że się wszystko uda...
Powodzenia!!! Trzymam mocno kciuki!!!!