Ziarnica.pl
← Wróć do działu Ogólne
Ogólne

ból brzucha (remisja 5 rok)

Autor: Karolina • 22.02.2010 10:24 • 6 odpowiedzi

Karolina

22.02.2010 10:24

Odpowiedz
Witam
Jestem w 5 roku remisji - ziarnica IIA - w ub. tygodniu zaczęły mnie męczyć silne bóle brzucha. Wykluczyłam przejedzenie i niestrawność ;)
Czy ktoś z Was miał podobne dolegliwości?
Dodam, że moja morfologias jest w porządku i nic poza tradycyjnymi bólami w klacie mnie nie męczy.

madzia1

22.02.2010 11:08

Odpowiedz

O 11:24, dnia 2010-02-22 Karolina napisał(-a):

Witam

Jestem w 5 roku remisji - ziarnica IIA - w ub. tygodniu zaczęły mnie męczyć silne bóle brzucha. Wykluczyłam przejedzenie i niestrawność ;)

boli Cię brzuch czy żołądek? Często mówimy, że boli nas brzuch, a nas boli tam wyżej. Może masz jakieś z nim problemy. I może jednak warto pójść z tym do lekarza?

krisspolonia

22.02.2010 11:09

Odpowiedz

O 11:24, dnia 2010-02-22 Karolina napisał(-a):

Witam

Dodam, że moja morfologias jest w porządku i nic poza tradycyjnymi bólami w klacie mnie nie męczy.

A w jakiej okolicy brzucha cię boli?

To może byc 1000 rożnych spraw. Napisz coś więcej.

Karolina

22.02.2010 11:39

Odpowiedz

O 12:09, dnia 2010-02-22 Krisspolonia napisał(-a):

Boli mnie żołądek. Konkretnie i bez dwóch zdań. Obstawiam jeszcze wrzody, których w życiu swym jakże bogatym w doświadczenia nigdy nie posiadałam :), ale przecież możliwe są?

Ból jest taki wykręcający, skurcze mam. Dziś lepiej bo raczę się twarogiem, który podobno na wrzody dobrze robi. Więc mam nadzieję..., ba! Chcę mieć wrzody!

No pocieszcie mnie... proszę! Ja chcę drugie dziecko a nie ziarnicę buuu!!!

madzia1

22.02.2010 12:19

Odpowiedz
O losie :) siemienia lnianego popij, polprazol sobie pobierz, a najlepiej to pójdź do lekarza :)
Niekoniecznie to muszą być wrzody. Możesz mieć wrażliwa śluzówkę żołądka - to też boli. Nie ma co tak od razu o najgorszym myśleć.

marta

22.02.2010 14:16

Odpowiedz

mam pytanie czy z ziarnicą można chodzić 2 lata bez leczenia bo mnie lekarze ignorują choć mam powiększone węzły obojczykowe ale oni mówią że te nie nadają się do badania hist pat to oczywiście byli onkolodzy niedawno chorowałam na rumień guzowaty i badania krwi były okropne rtg klatki nic nie wykazały a ja czuję się ciągle zmęczona nie wiem co robić

rainbow

23.02.2010 17:10

Odpowiedz

O 12:39, dnia 2010-02-22 Karolina napisał(-a):

O 12:09, dnia 2010-02-22 Krisspolonia napisał(-a):

Boli mnie żołądek. Konkretnie i bez dwóch zdań. Obstawiam jeszcze wrzody, których w życiu swym jakże bogatym w doświadczenia nigdy nie posiadałam :), ale przecież możliwe są?

Ból jest taki wykręcający, skurcze mam. Dziś lepiej bo raczę się twarogiem, który podobno na wrzody dobrze robi. Więc mam nadzieję..., ba! Chcę mieć wrzody!

No pocieszcie mnie... proszę! Ja chcę drugie dziecko a nie ziarnicę buuu!!!