karlos
03.03.2010 09:03
O 09:09, dnia 2010-03-03 załamana napisał(-a):
O 16:55, dnia 2010-03-02 Krisspolonia napisał(-a):
O 08:39, dnia 2010-02-19 załamana napisał(-a):
O 22:48, dnia 2010-02-18 Krisspolonia napisał(-a):
O 21:13, dnia 2010-02-18 załamana napisał(-a):
O 19:31, dnia 2010-02-18 Krisspolonia napisał(-a):
nie ma na co czekac..
A kiedy miałaś autoprzeszczep?
27.10.2009 podanie komórek
Pamietaj że "podręcznikowo" dla oceny skuteczności przeszczepu potrzeba 6 miesiecy. W twoim przypadku świecą tylko pojedyncze punkty - trochę jeszcze poświecą i przestaną. Jestem pewien, że GEMZAR ci sie nie przyda
zapewne doskonale wiesz jak pragnę by tak właśnie było !!!!
koniecznie daj znac jak będziesz miał już wynik PET-a i trzymam mocno za nas kciuki!!!!
No i u mnie bez zmian. PET-CT świeca jedynie zacienienia w płucach. SUV 3,2 i jak wynika z opisu - stan zapalny ale nie można wykluczyć, aktywnej choroby. Czyli poszły 3 razy IGEV i to samo. No i znowu sie będą psory drapały po głowie aby ustalic co zrobić a ja od początku wiedziałem że tak będzie i wiedziałem co będą chcieli ze
cześć, zainteresował mnie wątek > co ma wyjaśnij wycinek hispat ? Mozna założyć, iż patogen mutuje i zmienia się w inną odmianę ZZ ? Wiem, ze leczysz sie od pewnego czasu i hispat wyjsciowy miałas robiony. A może chcą weryfikować zgodność PET ? Co na to Prof. z Ł.
mną zrobić.
Niby co myślisz że będą chcieli z Tobą zrobić? Nie możesz tak podchodzić do tego, że wiedziałem i tak jak to będzie!!! Koniec, musimy mysleć pozytywnie chociaz czasem nasze wyniki nie są takie optymistyczne jak bysmy chcieli:(
Ja byłam na konsultacji u znanego profesora i potwierdził, że chemii na razie nie podajemy do czasu wyjasnienia czy choroba aktywna jest czy nie. Zostają dwa rozwiązania: konsultacja z chirurgiem czy jest w stanie pobrac wycinek z tej okolicy do badania histopatologicznego, a jeśli nie - czekamy na kolejnego PET-a i obserwujemy krew i organizm.
Chyba nic więcej nie moge zrobic jak uzbroić się w cierpliowść.... co jest b. trudne