Ziarnica.pl
← Wróć do działu Czy mam ziarnicę?
Czy mam ziarnicę?

dwa guzki w okolicach obojczyka

Autor: long22 • 29.01.2010 07:58 • 3 odpowiedzi

long22

29.01.2010 07:58

Odpowiedz

Witam mam dwa guzki po lewej stronie w dołku w okolicach oojczyka. Mają ok. 1cm średnicy są lekko przesuwalne nie bolą niema żadneych zaczerwienień niemam gorączki potów a nic mi nie dolega czuję się bardzo dobrze lecz nie pokoją mnie te guzki ;\\ Niewiem czy to są węzły chłonne czy jeszcze coś inneg. chciałbym się dowiedzieć co to jest i co to może oznaczać??? pomóżcie!!!

Ciekawy

29.01.2010 08:21

Odpowiedz

O 08:58, dnia 2010-01-29 long22 napisał(-a):

Witam mam dwa guzki po lewej stronie w dołku w okolicach oojczyka. Mają ok. 1cm średnicy są lekko przesuwalne nie bolą niema żadneych zaczerwienień niemam gorączki potów a nic mi nie dolega czuję się bardzo dobrze lecz nie pokoją mnie te guzki ;\\ Niewiem czy to są węzły chłonne czy jeszcze coś inneg. chciałbym się dowiedzieć co to jest i co to może oznaczać??? pomóżcie!!!

Wybacz na odległość nie wymacamy :) nie wywróżymy też z fusów :) Proponuję USG i będziesz miał jasność - zabieg nie boli i jest wykonywany z tego co pamiętam bez skierowania w każdej nawet średniej przychodni.

long22

29.01.2010 22:30

Odpowiedz

O 08:58, dnia 2010-01-29 long22 napisał(-a):

No tylo że to się utrzymuje od co najmniej 2 lat mam na myśli te guzki i cały czas jest spokój

emilka

31.01.2010 15:08

Odpowiedz

JA TEŻ MAM TAKIE 2 GUZKI CZYLI WĘZŁY OD2 LAT I NIC AZ DO TEJ PORY PONIEWAŻ ZACHOROWAŁAM NA RUMIEŃ GUZOWATY WYNIKI BADAŃ OKROPNE OB 53 CRP 126 BIAŁE KRWINKI10,9 CZEKAM NA WIZYTĘ U REUMATOLOGA RTG PŁUC CZYSTO