Ziarnica.pl
← Wróć do działu Czy mam ziarnicę?
Czy mam ziarnicę?

Prosze pomozcie...:(

Autor: martaa • 03.01.2010 15:32 • 1 odpowiedzi

martaa

03.01.2010 15:32

Odpowiedz

Witam Was sedecznie.Trafilam na to forum bo juz sama niewiem co robic co mysles,gdzie sie udac.... O paru miesiecy mam powiekszone wezly chlonne,podwyzszona temperature(37-37,5) .Wezly clonne głownie na szyi i za uchem, ale równiez delikatnie w pachwinach.Bylam na usg ale tam napisali ze mam niespecyficzne pojedyncze wezly chlonne z wyrazna zatoka tluszczowa wlk 8-16 mm.W tym momencie chyba sa wieksze(tak mi sie wydaje) bo to badanie bylo robionev 27.11. Badania kwri w normie.parwie w normie.Troche za duzo Limfocytow(51% norma to do 45) i eozynofili (6,2 norma to do 5,0) Ob 3.oczywsicie potwiarzalam ob bo balam sie ze ktos mogl sie pomylic hihi i tez wyszlo 3.Przepraszam ze warracam glwoe ale boje sie bo nie ukrywam ze te wezly mni dokuczja .Caly zcas mam wrazenie zatykajacych sie uszów,nieraz nawet uczucie ze zaczyna mi sie bol ucha.Oczyweiscie bylam u latryngologa ktory stwiedzil ze to pewnie od jakiegos zapalenia.hmm tylko z kad zapalenie jak Ob jest caly czas 3.Prosze pomocie czy powinnam isc do jakeigos jezzce lekarza...Czy to moze byc ta paskudna choroba... Z gory dziekuje za odpowiedz i zycze duzo zdrowka.

baldi

03.01.2010 20:14

Odpowiedz

O 16:32, dnia 2010-01-03 Martaa napisał(-a):

Czy to moze byc ta paskudna choroba...

nie, to nie ziarnica.

a tak poza tym ZZ to nie jest paskudna choroba :)